Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Triumph εξελίσσει ένα νέο σύστημα ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης για τις μοτοσικλέτες τις μέσω Το μότο της Triumph είναι “Κάθε δευτερόλεπτο μετράει”ειδικής εφαρμογής στο smartphone. Το Triumph SOS αναμένεται να μπει στο βασικό εξοπλισμό της κάθε μοτοσικλέτας της βρετανικής φίρμας προσφέροντας επιπλέον ασφάλεια στον αναβάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σύστημα δουλεύει ως εξής: Συνδέεις την εφαρμογή του smartphone σου με τη μοτοσικλέτα σου και εκείνη αναλαμβάνει μέσω αισθητήρων σε περίπτωση ατυχήματος να ειδοποιήσει αυτόματα σε βοήθεια. Το σύστημα SOS της Triumph είναι ενσωματωμένο στο λογισμικό της μοτοσικλέτας και ο αναβάτης το μόνο που έχει να κάνει είναι να το ενεργοποιήσει κάνοντας μια εγγραφή με κόστος 4,99€.

Ενεργοποιείς την εφαρμογή και έχεις άμεση βοήθεια σε περίπτωση ανάγκης.

Πολύ σημαντική υπηρεσία ασφάλειας σε περίπτωση ατυχήματος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα τα δεδομένα είναι αποθηκευμένα στο Cloud της Google και σε πραγματικό χρόνο παρακολουθούν αν υπάρξει πρόβλημα. Αν κάτι συμβεί τότε το σύστημα αναλαμβάνει αυτόματα να επικοινωνήσει με τον αναβάτη και σε περίπτωση που δεν το καταφέρει μέσω του GPS στέλνει σήμα για διάσωση στην περιοχή του ατυχήματος.

Το σύστημα έκτακτης ανάγκης της Triumph θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη, την Αυστραλία και τη Βόρεια Αμερική.

Η παρουσίαση του συστήματος από την Triumph

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέο Triumph Scrambler με τη σφραγίδα του Steve McQueen

Συναντήσαμε τις πρώτες Triumph Trident 660 στην Ελλάδα

Η απίθανη ηλεκτρική μοτοσικλέτα της Triumph

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης