Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Honda άνοιξε τον δρόμο τοποθετώντας το σύστημα Android Auto στο Gold Wing πέρυσι και τώρα είναι έτοιμη να το Το σύστημα Android Auto προέρχεται από τον κόσμο του αυτοκινήτου…μεταφέρει και σε άλλα μοντέλα της γκάμας της. Επόμενο μοντέλο που θα εξοπλιστεί με το διάσημο σύστημα εφαρμογών είναι το Africa Twin 1100 ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην επικοινωνία, την ενημέρωση και τη διασκέδαση του αναβάτη. Να θυμίσουμε ότι πέρυσι το Africa ήταν εξοπλισμένο με AppleCar εφαρμογή, ενώ τώρα αποκτά και Android Auto.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μεγάλη TFT οθόνη είναι αφής και θα παρέχει τεράστιες δυνατότητες στον αναβάτη.

Αναβαθμισμένες και οι εφαρμογές RoadSync και HSVC της Honda

Οι κάτοχοι των Honda Africa Twin CRF1100L θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από την TFT οθόνη της μοτοσικλέτας Οι φωνητικές εντολές είναι η νέα προσθήκη της Honda στο σύστημα.τους, η οποία θα συνδέεται με το Android smartphone τους, να θα απολαμβάνουν υπηρεσίες όπως πλοήγηση, λειτουργία μηνυμάτων και τηλεφώνου και πληροφορίες για τη μοτοσικλέτα. Ο έλεγχος θα γίνεται με το άγγιγμα στην οθόνη αφής, με σύστημα ελέγχου στο τιμόνι και με φωνητικές εντολές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Honda είχε ανακοινώσει για το 2021 την αναβάθμιση των εφαρμογών της, RoadSync και HSVC (Honda Smartphone Voice Control System) για υποστήριξη σε κάθε επίπεδο επικοινωνίας και συνδεσιμότητας σε πολλά από τα μοντέλα της, όπως το CB1000R, το X-ADV, το Forza 750, ενώ το σύστημα Android μετά τα Gold Wing και Africa, είναι πολύ πιθανό να το δούμε και σε άλλα μοντέλα μέσα στο 2021.

Το Android Auto τοποθετημένο στο Gold Wing

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα φέρει η Honda το CB350 στην Ευρώπη;

H Honda ετοιμάζει τον αντίπαλο των Yamaha Tracer 900 και BMW F900XR

Κάτι τρέχει με τον Marc Marquez

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης