Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η αλήθεια είναι ότι δεν το περιμέναμε τόσο νωρίς να φτάσει, ωστόσο δε μας χάλασε καθόλου η έλευση της Το Suzuki GSX-S1000GT είναι μοντέλο 2022 και θα είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματισμούς.GT έκδοσης του Suzuki GSX-S1000. Η Suzuki ήδη έχει δημιουργήσει δύο εκδόσεις του naked μοντέλου της και τώρα είναι έτοιμη να μας χαρίσει ένα εξαιρετικό sport touring μοντέλο με υψηλές επιδόσεις και κορυφαία περιφερειακά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σχεδιαστικό κομμάτι το GSX-S GT είναι πλέον “ντυμένο” με πλαϊνά φέρινγκ και μεγάλη ζελατίνα για να προστατεύσει καλύτερα τους επιβάτες στους ανοιχτούς δρόμους. Υπάρχει θέση για δύο πλαϊνές βαλίτσες πίσω, ενώ η θέση οδήγησης είναι πιο όρθια και άνετη για μεγάλες αποστάσεις. Εκείνα που ξεχωρίζουν πάντως είναι τα εμπρός φωτιστικά σώματα τα οποία αποτελούνται από δυο προβολείς LED και έχουν αντικαταστήσει τον κάθετο προβολέα LED του γυμνού GSX-S1000.

Επιδόσεις superbike σε ένα πολύ άνετο και σύγχρονο πακέτο. Θα ζηλέψουν πολλά adventure μοντέλα νομίζω!

Το GSX-S1000 GT έρχεται να αντικαταστήσει το προηγούμενο GSX-S1000F

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας είναι ο γνωστός τετρακύλινδρος σε σειρά των 999 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 150 ίππους και Το υποπλαίσιο είναι ενισχυμένο χωροδικτύωμα για μεγαλύτερη ικανότητα φόρτωσης.106Nm ροπής. Είναι εξοπλισμένος με Ride-By-Wire ηλεκτρονικό γκάζι και μια πλούσια σειρά ηλεκτρονικών βοηθημάτων όπως ρυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, επιλογές οδήγησης, σύστημα quickshifter για ανέβασμα/κατέβασμα ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη και σύστημα αυτόματου πιλότου. Το βάρος της Suzuki είναι 226 κιλά και το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 19 λίτρα.

Το πλαίσιο είναι ίδιο με το naked GSX-S1000 με τις αναρτήσεις να είναι ρυθμισμένες διαφορετικά για περισσότερη άνεση και ικανότητα φόρτωσης. Στον εξοπλισμό συναντάμε μεγάλη έγχρωμη TFT οθόνη 6,5 ιντσών με δυνατότητα συνδεσιμότητας Bluetooth με το smartphone. Στην οθόνη μπορείς να έχεις σύστημα πλοήγησης, ενώ μέσω της εφαρμογής mySPIN μπορείς να ακούσεις τη μουσική σου και να δεχτείς κλήσεις και μηνύματα.

Το βίντεο παρουσίασης του Suzuki GSX-S1000 GT.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η σταθερή αξία του Suzuki V-Strom 650 τώρα σε πιο προσιτή τιμή

Η Suzuki δουλεύει πάνω σε ηλεκτρικό scooter

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης