Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το 2022 βρήκε την Kymco να παραλαμβάνει ένα ακόμα βραβείο αυτήν τη φορά στα e-volution Awards 2022. Τα συγκεκριμένα βραβεία έχουν να κάνουμε με το ηλεκτρονικό εμπόριο και η ιστοσελίδα www.kymco.gr έλαβε το Bronze Award στην κατηγορία Best in Auto, Moto & Parts.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το όραμα της Kymco Moto Trend SA στην Ελλάδα ήταν να δημιουργήσει έναν μοντέρνο ψηφιακό κόσμο ο οποίος θα αφομοιώνει τη φιλοσοφία της Kymco “Win my Heart”. Η συγκεκριμένη βράβευση από κορυφαίους εμπειρογνώμονες του χώρου αποδεικνύει ότι η αντιπροσωπεία έχει πιάσει το σφυγμό της νέας ψηφιακής εποχής στο εμπόριο.

Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βραβεύεται η Kymco.

Η Kymco μπαίνει δυναμικά στο 2022 με μια ανανεωμένη γκάμα μοντέλων σε όλες τις κατηγορίες. Σημαντική Καλά ξεκίνησε η χρονιά για την Kymco με ένα ακόμα βραβείο.είναι η έλευση του νέου DT-X360, ενός crossover scooter το οποίο έχει σχεδιαστεί τόσο για τις καθημερινές αστικές μετακινήσεις, όσο και για μικρές περιπέτειες εκτός αστικού ιστού. Αρκετές αναβαθμίσεις έχουμε και το κορυφαίο AK550 το οποίο αποκτά περισσότερες ταξιδιωτικές δυνατότητες, ενώ και στα μικρότερα Agility έχουμε σημαντικό φρεσκάρισμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δηλώσεις της σχετικά με την βράβευση η κα Μαρία Ρωτσάκη, υπεύθυνη Marketing και Επικοινωνίας της Moto Trend SA τόνισε: “Είναι τιμή και μεγάλη μας χαρά που για δεύτερη συνεχή χρονιά η Kymco απέσπασε μια σημαντική διάκριση στα e-volution Awards. Κάτι τέτοιες δύσκολες χρονιές είναι που τα βραβεία έχουν ακόμη μεγαλύτερη αξία για τη Moto Trend και τους ανθρώπους της. Προσαρμοστήκαμε στην digital εποχή με
στόχο να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας, αλλά η σημαντικότερη αξία για την εταιρεία μας, με motto το Win my heart, είναι να μιλήσουμε στις καρδιές τους. Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!”
.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης