Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η εποχή των supersport μοτοσικλετών όπως τις γνωρίζαμε δυστυχώς έχει λάβει τέλος. Οι αυστηρές Εργαλείο πίστας που και εργαλείο εκμάθησης γρήγορης οδήγησηςπροδιαγραφές ρύπων Euro5 σε συνδυασμό με τον ερχομό μιας νέας, πιο ήπιας, κατηγορίας μοτοσικλετών δρόμου μεσαίου κυβισμού μας ανάγκασε να αποχαιρετήσουμε μοντέλα όπως το Honda CBR600RR και το Yamaha R6.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσφατα η Honda ανακοίνωσε στη Μαλαισία τη διάθεση του νέου CBR600RR και μας ξύπνησε πολλές θύμισες. Το καταπληκτικό supersport μοντέλο είναι ένα μηχάνημα οδηγικής απόλαυσης το οποίο στην πίστα μπορούσε να σε διασκεδάσει αλλά και να σε μάθει να οδηγείς γρήγορα.

Μηχανή παραγωγής αδρεναλίνης στην πίστα με τη σφραγίδα της Honda.

Η τιμή του CBR στη Μαλαισία είναι 20.000€!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το CBR του 2021 το οποίο δε θα δούμε ποτέ στην Ευρώπη, έχει απόδοση 121 ίππους στις 14.000 σ.α.λ. (!) από τον τετρακύλινδρο σε σειρά κινητήρα των 599 κ.εκ. με ένα πλούσιο πακέτο ηλεκτρονικών δανεισμένο από το κορυφαίο CBR1000RR. Εκείνο που είναι απαγορευτικό είναι η τιμή του η οποία στη Μαλαισία αγγίζει τα 20.000€!

Πολλά είναι τα μοντέλα που έχουμε χάσει τα τελευταία χρόνια. Τα περισσότερα πολύ διασκεδαστικά όπως το R6 της Yamaha, το GSX-R600 της Suzuki και το ZX-6R της Kawasaki. Για την ώρα, μόνο το Aprilia RS660 είναι ικανό να αναπληρώσει το κενό που έχουν αφήσει τα supersport πίστας.

Βίντεο παρουσίασης Honda CBR600RR

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Honda επιβεβαίωσε το ηλεκτρικό της μέλλον στους δύο τροχούς

Η Honda παρουσίασε στη Σαγκάη τα νέα CB400F και CB400X

Δείγματα ανάκαμψης για την αγορά μοτοσικλέτας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης