Απομένει ακόμη ένας αγώνας για να ολοκληρωθούν τα δύο περιφερειακά Πρωταθλήματα Scramble και το Κύπελλο Supermoto, οπότε τρεις αγώνες μαζεμένοι θα γίνουν την Κυριακή 29 Οκτωβρίου!

Αυτήν τη φορά, ο αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Scramble θα διεξαχθεί στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης και περισσότερα μπορείτε να μάθετε εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, στα Ιωάννινα και συγκεκριμένα στους Λογγάδες (Έξοδος Κόμβος Εγνατίας Κατσίκας) θα διοργανωθεί ο τελευταίος αγώνας του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Scramble Δυτικής Μακεδονίας. Πληροφορίες εδώ.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η αδυναμία της αδειοδότησης οδηγεί σε αναβολή του προγραμματισθέντος αγώνα και σύντομα θα ανακοινωθεί νέος τόπος και ημερομηνία. Για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος απομένει ο τελευταίος αγώνας, που επίσης θα ανακοινωθεί τις ερχόμενες μέρες η ημερομηνία και ο τόπος διεξαγωγής του. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον τελευταίο αγώνα για το Κύπελλο Supermoto που γίνεται στη Σπάρτη σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και τη Wolf Racing. Για πληροφορίες πατήστε εδώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης