Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η BMW Motorrad το 2021 κατάφερε να καταγράψει νέο ρεκόρ πωλήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο Στην ψηφοφορία του περιοδικού Motorrad συμμετείχαν 52.333 αναγνώστες!δείχνοντας τη δυναμική παρουσία της στους δύο τροχούς σε όλες τις κατηγορίες. Το 2022 αναμένεται ακόμα πιο δυνατή χρονιά για τη Γερμανική φίρμα καθώς έχει να παρουσιάσει πολλά νέα μοντέλα όπως τη νέα σειρά K1600, τη σειρά R18 και το ηλεκτρικό scooter CE04.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την εξαιρετική δουλειά των ανθρώπων της BMW επιβεβαιώνουν και τα βραβεία που απέσπασε στη διοργάνωση «Μοτοσικλέτα της Χρονιάς 2022» του περιοδικού Motorrad. Η BMW κατάφερε να κερδίσει τρεις πρωτιές στις κατηγορίες Sports Bikes, Tourers/Sports και Enduros/Supermotos, ενώ είχε συνολικά 8 διαφορετικά μοντέλα σε θέσεις… βάθρου στη διοργάνωση.

Ακόμα μια χρονιά στην κορυφή το δημοφιλές R1250GS.

Στην κορυφή το εξωτικό M1000RR

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κατηγορία Sports Bikes το πρώτο βραβείο απέσπασε η M1000RR η οποία κόβει την ανάσα τόσο με τις Διέπρεψαν τα μοντέλα M1000RR, R1250RS και R1250GS.επιδόσεις της όσο και με την τεχνολογία που κρύβει κάτω από τα φέρινγκ της. Στην κατηγορία Tourer/Sports Tourer τη νίκη πήρε η αναβαθμισμένη R1250 RS η οποία συνδυάζει άψογα τη δυναμική συμπεριφορά με την ικανότητα να ταξιδεύει άνετα και γρήγορα. Στην κατηγορία Enduro/Supermotos το πρώτο βραβείο απέσπασε το θρυλικό πλέον R1250GS. Αυτή είναι η 13η φορά που κερδίζει το βραβείο η adventure μοτοσικλέτα της BMW έχοντας πλέον εδραιωθεί στις προτιμήσεις των μοτοσικλετιστών.

Εκτός από τις παραπάνω επιτυχίες, η BMW πρωταγωνίστησε στην κατηγορία Crossover με το S1000XR στη δεύτερη θέση, στην κατηγορία Chopper/Cruiser με τη R18 Classic στη δεύτερη θέση, στην κατηγορία Naked Bikes με το R1250R στη δεύτερη θέση και στην κατηγορία Modern Classics με τα R nineT Pure στη δεύτερη θέση και την R nineT Scramler στην 3η θέση.

Το R1250RS συνδυάζει άψογα τη σπορ οδήγηση με τις άνετες μεγάλες αποστάσεις.

Ο Dr. Markus Schramm, επικεφαλής της BMW Motorrad, σχολίασε τις επιτυχίες της εταιρείας. «Οι εργαζόμενοι της BMW Motorrad και εγώ είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τα εξαιρετικά αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν σε αυτή την ψηφοφορία. Για μία ακόμα φορά, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους αναγνώστες του περιοδικού MOTORRAD για την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους προς εμάς. Αυτή η τεράστια δημοτικότητα, επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο, ότι προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε στους φίλους της μοτοσικλέτας την καλύτερη γκάμα της BMW Motorrad, στην αντίστοιχη κατηγορία της αγοράς».

Τα μοντέλα της BMW μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Απρίλιος είναι μήνας BMW R18

Τι είναι το Fuel for Life της BMW;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης