Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H λεωφόρος Μεσογείων στο ύψος του Σταυρού Αγίας Παρασκευής ήταν ένα από τα σημεία συνάντησης των φίλων της ταχύτητας. Οι συγκεντρώσεις που ξεκίνησαν για ανταλλαγή απόψεων μετατράπηκαν σε Οι φίλοι της ταχύτητας κυκλοφορούν περισσότερο τη νύχτα…  κόντρες και η επικινδυνότητα είχε φτάσει σε τόσο υψηλό επίπεδο που η ελληνική αστυνομία αναγκάστηκε να στείλει ακόμα και τα ΜΑΤ για να βάλει σε τάξη τα πράγματα.

Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες στην περιοχή του Σταυρού Αγίας Παρασκευής, συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας διέλυσε τα πλήθη και έκτοτε δεν έχει συμβεί το παραμικρό. Μεμονωμένες περιπτώσεις διαταράσσουν την ηρεμία των οδηγών και περαστικών, αν και αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του λεκανοπεδίου αλλά και της Ελλάδας. Είναι λογικό (όχι και νόμιμο) να υπάρχουν οδηγοί που θέλουν να ξεσπάσουν όταν δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι χώροι για να το πράξει κανείς…

Σούζα με 'παπάκι' στη λεωφόρο Μεσογείων, δηλαδή σε δημόσιο δρόμο...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν το αντιμετωπίζουν ως άθλημα…
Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι άθλημα, που μόνο στην Ελλάδα δεν το έχει καταλάβει η Πολιτεία η οποία όμως έχει αναγνωρισμένη ομοσπονδία!

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι το μοναδικό άθλημα που δεν έχει χώρους άθλησης (με εξαίρεση την πίστα των Σερρών – τα Μέγαρα ανήκουν σε ιδιώτη) σε αντίθεση με άλλα αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, κ.λπ. που υπάρχουν μέρη για να αθληθεί ο καθένας.

Δείτε τι κάνει ο Μανώλης Σ. στη λεωφόρο Μεσογείων…

Το… ξεζουμίζει
Με την αγάπη για την ταχύτητα και τις επιδείξεις ζει και ο αναβάτης μοτοσικλέτας που μπορείτε να δείτε Έκανε σούζες με το “παπάκι” που είχε για διανομές πίτσας… στο σχετικό video που δημοσιεύει και εξασφάλισε το zougla.gr. O Μανώλης Σ. δείχνει τις ικανότητες του καβάλα σε ένα «παπάκι» το οποίο… ξεζουμίζει.

Δυστυχώς ο συγκεκριμένος ενώ θα μπορούσε να κάνει το χόμπι του σε ασφαλές μέρος δεν μπορεί, καθώς δεν υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος με αποτέλεσμα να βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του αλλά και των γύρων του.

Κρίμα που οι ικανότητες του νεαρού οδηγού αλλά και πολλών άλλων δεν ξεδιπλώνονται σε μία πίστα ή σε έναν αγώνα με αποτέλεσμα να ζούμε καθημερινά τέτοιες καταστάσεις…

Για να δείτε και άλλα στραβά και παράξενα πατήστε ΕΔΩ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης