Η εταιρεία Motostuff ανακοίνωσε επίσημα την ανάληψη της αντιπροσώπευσης των ινδικών μοτοσυκλετών Royal Enfield στη χώρα μας.

Μετά τις Polaris, Arctic Cat, Lambretta, Linhai και Askoll, η δραστήρια ελληνική εταιρεία με έδρα στην Κερατέα Αττικής αναλαμβάνει την εκπροσώπηση ακόμη ενός μεγάλου κατασκευαστή, με μακρά δίτροχη ιστορία και παράδοση που μετρά σχεδόν 117 χρόνια. Μέλος του ινδικού κολοσσού EICHER Group, είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μοτοσυκλετών παγκοσμίως, με περισσότερες από 700.000 πωλήσεις ανά έτος. Με τις δημοφιλείς (εκτός συνόρων) Classic 350/500 και τα νέα δικύλινδρα 650, η Royal Enfield υπόσχεται αυθεντική ρετρό αισθητική, όπως επίσης ποιότητα και αξιοπιστία σύμφωνη με το «Made like a Gun» motto της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευελπιστούμε πως σύντομα θα μας δοθεί η δυνατότητα να οδηγήσουμε κάποιο μοντέλο της, ειδικά το Interceptor 650, προκειμένου να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας. Επικοινωνήσαμε ήδη με την αντιπροσωπεία και η απάντησή της ήταν θετική, οπότε… αναμείνατε τα ευχάριστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης