Oι Royal Enfield Classic 350/500 δεν είναι τυχαίες μοτοσυκλέτες και χρόνια τώρα βρίσκονται ψηλά σε πωλήσεις και στην κορυφή της κατηγορίας τους σε μια από τις μεγαλύτερες αγορές του πλανήτη, συγκεκριμένα αυτή της Ινδίας. 

Oι Classic 350 & 500 είναι πανομοιότυπες σχεδιαστικά και διαθέτουν μονοκύλινδρους αερόψυκτους κινητήρες 346 και 499cc, που αποδίδoυν 20 και 27,5 ίππους αντίστοιχα. Χαρακτηρίζονται από τη ρετρό σχεδίαση και τις μονές σέλες με τα ελατήρια, ενώ κύριο μέλημά τους είναι η οικονομική καθημερινή χρήση. Για το 2018, πέραν των νέων χρωματικών επιλογών, οι αλλαγές δεν είναι πολλές και περιορίζονται στην προσθήκη δισκόφρενου στον πίσω τροχό και στην τοποθέτηση νέου ψαλιδιού, αμφότερα προερχόμενα από το μοντέλο Thunderbird 500. Ψάχνοντας για τον αντιπρόσωπο στη χώρα μας, ανακαλύψαμε πως είναι η εταιρεία Κλασσικές Μοτοσυκλέτες και πως εισάγει και διαθέτει μόνο ένα μοντέλο, συγκεκριμένα το Classic 500. Δείτε και μόνοι σας εδώ . 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρουσιάζοντας τις δύο νέες Classic, ο πρόεδρος της εταιρείας Rudratej Singh είπε απλά πως οι νέοι χρωματισμοί και η αυξημένη ασφάλεια (λόγω δεύτερου δισκόφρενου προφανώς) αποτελούν παράγοντες έλξης μεγαλύτερου αγοραστικού κοινού και πως δεν υπήρχε λόγος να κάνουν περισσότερες αλλαγές στα best seller τους. Σωστός ο πρόεδρος, θα συμπληρώσουμε εμείς, κάτι που πουλάει δεν το πειράζεις..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης