Ο κόσμος της μοτοσυκλέτας βυθίζεται και πάλι στο πένθος, αυτή τη φορά για την 29χρονη Indiana Muñoz. 

Η πίστα Goiâna στη Βραζιλία φιλοξένησε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος την Κυριακή 15 Μαρτίου, σε έναν αγώνα χωρίς θεατές λόγω του κοροναϊού. Η Muñoz αγωνιζόταν στην κατηγορία SS600 και υπέστη μια άσχημη πτώση στη στροφή Zerο και ενώ ήταν στη δεύτερη θέση. Οι σοβαροί τραυματισμοί που προκλήθηκαν, δυστυχώς αποδείχθηκαν πολύ σοβαροί. Η Indy, όπως ήταν γνωστή στις πίστες, δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά της. Ο μάνατζερ της επιβεβαίωσε το θάνατό της και εξήγησε ότι η πτώση είχε σαν αποτέλεσμα να την χτυπήσει η ίδια η μοτοσυκλέτα. Αν και έφτασε στο νοσοκομείο ζωντανή, δεν κατάφερε να επιζήσει και παρόλη τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε άμεσα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γεννημένη το 1990 στη Δομινικανή Δημοκρατία, η Muñoz έζησε και έκανε καριέρα στη Βραζιλία. Το 2013 και το 2014 κέρδισε το εκεί πρωτάθλημα στην κατηγορία των 1000cc και το 2016 τον αγώνα 100 μίλια του Interlagos στην κατηγορία 300cc. Στην καριέρα της είχε κερδίσει και τρεις τίτλους στα κύπελλα Kawasaki Ninja 300 και Yamaha R3. Οι δεξιότητές της στην οδήγηση μοτοσυκλέτας δεν περιορίστηκαν στις πίστες, με την Indy να έχει αναδειχθεί (και αγαπηθεί) από το πλούσιο θέαμα που προσέφερε σε διάφορα stunt show.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πάθος της για τη μοτοσυκλέτα προήλθε από την οικογένειά της, με τον αδελφό της Kioman να έχει αναδειχθεί τρεις φορές πρωταθλητής Motocross στη Βραζιλία, σε ένα αγώνισμα όπου ενίοτε συμμετείχε και η Indy.  

Καλό ταξίδι Indiana Muñoz, o κόσμος της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας θα σε θυμάται για πάντα. 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης