Από την περασμένη εβδομάδα ο κόσμος των δύο τροχών πενθεί ένα από τα καλύτερα παιδιά του. Πάλεψε δυνατά και για πολύ καιρό, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε κόντρα στη μάστιγα της εποχής..

Ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν το μεγαλείο αυτού του ανθρώπου. Για περισσότερα από 25 χρόνια διέγραψε μια λαμπρή πορεία στον χώρο της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου. Χαρακτήρας άμεμπτος, φίλος πραγματικός, επαγγελματίας άψογος. Ήταν πάντα εκεί, απαντούσε στα τηλέφωνα και στα emails, πάντα ευγενής, πάντα πρόθυμος να βοηθήσει, να συνεργαστεί, να δημιουργήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση για κάθε «PR» που θέλει να δικαιολογεί τον τίτλο του. Αλλά, και πιθανά αυτό θα πονέσει αρκετούς, ο Γιώργος νοιαζόταν, συμμετείχε, αντιλαμβανόταν και εκτιμούσε. Και το κυριότερο, δεν κρυβόταν. Ακόμα και να αδυνατούσε, ήταν εκεί και απαντούσε. Στενοχωριόταν, αγχωνόταν, προσπαθούσε. Ο άψογος συνεργάτης, ο υπέροχος άνθρωπος. Πάθος του η δουλειά, όπλο του η εργατικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιώργος είχε ξεκινήσει ως δημοσιογράφος το μακρινό 1993 και στη συνέχεια δούλεψε ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων σε πολλές εταιρείες. Όταν ανέλαβε στη Honda, ανακουφίστηκαν οι δημοσιογράφοι, καθώς η «απρόσωπη» μέχρι τότε αντιπροσωπεία απέκτησε γραμμή επικοινωνίας με τα ΜΜΕ και η ανομβρία έγινε δημιουργία. Είχα κάνει πολλά ταξίδια μαζί του, τελευταίος κοιμόταν, πρώτος ξυπνούσε. Αφουγκραζόταν τις ιδιαιτερότητες των δημοσιογράφων και είχε τον τρόπο να διευκολύνει το έργο τους. Πάσχιζε μαζί μας, μοχθούσε κυριολεκτικά, ήθελε να κάνει το έργο μας ευκολότερο και στο 99% των περιπτώσεων το κατάφερνε. Ο Γιώργος Παππάς άνοιξε έναν δρόμο που λίγοι PR μπορούν να ακολουθήσουν και η απώλειά του είναι πολύ μεγάλη, τεράστια, δυσαναπλήρωτη. Για την εταιρεία, για τους δημοσιογράφους, για τον χώρο ευρύτερα. Καλό σου ταξίδι φίλε και συνεργάτη, θα είσαι για πάντα στις καρδιές όλων όσων είχαν την τιμή να σε γνωρίσουν..   

ΝΒ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης