Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

     



Καρέ-καρέ όσα έγιναν στο Red Bull X-Fighters Αθήνα 2015

Παρουσία 10.000 και πλέον θεατών και σε ένα σκηνικό πραγματική υπερπαραγωγή διεξήχθη την Παρασκευή το βράδυ ο δεύτερος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος Red Bull X Fighters. Με
Αψηφώντας την βαρύτητα οι αναβάτες του X Fighters πέταξαν…. στο λατομείο μαρμάρων του Διονύσουεπίκεντρο το λατομείο μαρμάρων Διονύσου, οι 12 κορυφαίοι αναβάτες του κόσμου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και όχι μόνο ευχαριστήθηκαν οι ίδιοι τον αγώνα αλλά έστειλαν… αδιάβαστους τους θεατές που είχαν γεμίσει ασφυκτικά τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κόσμος είχε αρχίσει να καταφθάνει πολύ πριν από τις… 18:00, ώρα που άνοιγε και τις πύλες του το λατομείο. Με γοργούς ρυθμούς και αρκετό περπάτημα οι θεατές άρχισαν να γεμίζουν τις κερκίδες και με το πέσιμο του ηλίου ξεκίνησε το… σόου. Εξαιτίας των ανέμων οι αναβάτες έκαναν την προπόνησή τους το απόγευμα, κάτι που δεν.. χάλασε τους φιλάθλους. Λίγο πριν από αρχίσουν οι.. κόντρες, πέντε αναβάτες τα έδωσαν όλα για τα προημιτελικά που τελικά προκρίθηκε ο Thomas Pages. Την παράσταση με το πάθος του έκλεψε ο μόλις 18 ετών Christian Meyer, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά και μπορεί να μην πήρε το εισιτήριο για τη συνέχεια, αλλά το ευχαριστήθηκε ξεσηκώνοντας τους χιλιάδες θεατές που παραληρούσαν.

Παρακολουθήστε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα X Fighters που διεξήχθη στην Αθήνα

Clinton Moore: Ο πρώτος νικητής στην Ελλάδα μίλησε στο Coremag.gr

Από εκεί και πέρα ξεκίνησαν οι… ιπτάμενες μάχες που περιλάμβαναν, προημιτελικά, ημιτελικά και τον μεγάλο τελικό. Τελικά το όνομα του Clinton Moore γράφτηκε στην ιστορία που πραγματοποίησε άψογη εμφάνιση κερδίζοντας τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2013, Tom Pages, που ήταν άτυχος και αρκέστηκε στην δεύτερη θέση. Ο Moore ξεσήκωσε το ελληνικό κοινό φέρνοντας εις πέρας τα καλύτερα τρικ του, όπως το Bundy, το Flair και το Volt χωρίς χέρια κατά την προσγείωση για πρώτη φορά.

To Core μίλησε με τον νικητή του Red Bull X-Fighters της Αθήνας και φυσικά χωρίς να ρωτάει τα συνηθισμένα…

Ο Clinton Moore μας έδειξε πως δεν έχει χάσει την ενέργεια του από τα δύσκολα run του αγώνα και πως είναι έτοιμος να τα δώσει όλα και στο party που ακολούθησε.

Φοβερός ο τύπος…

Δείτε αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους αθλητές του Red Bull X-Fighters στο coremag.gr

Παρακολουθήστε το run του νικητή της Αθήνας, Clinton Moore



Όλος ο πλανήτης έβλεπε… Ελλάδα!

Η νύχτα της 12ης Ιουνίου γράφτηκε στον παγκόσμιο χάρτη του Red Bull X Fighters. Εκατομμύρια
Η αγώνας είχε τεράστια επιτυχία και όπως φαίνεται (από.. τώρα) θα έχουμε αγώνα και το 2015!!!φίλαθλοι παρακολούθησαν σε όλο τον κόσμο το φαντασμαγορικό σκηνικό που στήθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο λατομείο μαρμάρων Διονύσου. Ο πήχης ήδη ανέβηκε πολύ ψηλά και όπως.. διαφαίνεται και το 2016 θα φιλοξενήσουμε αγώνα! Μπορεί να είναι νωρίς για να μιλάμε για κάτι τέτοιο όμως, Η Ελλάδα απέδειξε ότι όχι μόνο μπορεί να διοργανώσει αγώνα τόσο ψηλού επιπέδου αλλά να βάλει και τα γυαλιά στις άλλες χώρες.

Η συνέχεια του πρωταθλήματος θα δοθεί στις 10 Ιουλίου στη Μαδρίτη

Για να παρακολουθήσετε όλο τον αγώνα στο λατομείο μαρμάρων στο Διονύσου πατήστε ΕΔΩ 

O... τεράστιος και μεγάλος νικητής του αγώνας της Αθήνας Clinton Moore με το τρόπαιο (ή μάλλον... μάρμαρο) του νικητή!!!

Οι τρεις καλύτεροι του αγώνα στα... μάρμαρα! Clinton Moore (μέση), Tom Pagès (αριστερά) και Rob Adelberg ...

 

Διαβάστε περισσότερα για τον αγώνα στο Coremag.gr














σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης