Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Η μοτοσικλέτα χρησιμοποιεί τον κινητήρα του KTM 890 Adventure έχει πάρει φόρα και δε σταματάει να μας το λανσάρει σε κάθε ευκαιρία. Μετά λοιπόν από τα πρώτα τρία επεισόδια για το πως φτιάχτηκε η μοτοσικλέτας μας ταξιδεύει στην Ισλανδία για ένα πρώτο σκληρό τεστ της μοτοσικλέτας στο ξεχωριστό νησί της Ευρώπης.

Δυο θρυλικοί αναβάτες, ο καθένας από τη δική του σκοπιά, βρέθηκαν στο βόρειο νησί ανάμεσα σε Σκωτία και Γροιλανδία παρέα με το πρωτότυπο ακόμα Norden 901. Ο πρώτος είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Cyril Despres, πολυνίκης του Rally Dakar ο οποίος πλέον αγωνίζεται με αυτοκίνητα στον διάσημο αγώνα. Ο άλλος είναι ένας από τους πλέον γνωστούς εξερευνητές Mike Horn ο οποίος ζει και αναπνέει για την περιπέτεια.

Το σκηνικό πίσω από τους αναβάτες είναι μοναδικό με χιονισμένα βουνά και θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν.

Η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούν είναι πρωτότυπη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία στη σέλα της νέας Husqvarna να ανακαλύψουν την ιδιαίτερη μορφολογίαΗ Norden φιλοδοξεί να γίνει η πιο extreme adventure μοτοσικλέτα της αγοράς της Ισλανδίας ταξιδεύοντας από τον καταρράκτη του Ντέτιφος μέχρι τους θερμοπίδακες της κοιλάδας Χαουκανταλούρ που είναι και οι αρχαιότεροι στον κόσμο.

Μαζί ωστόσο με το περιβάλλον, ανακάλυψαν και τη νέα μοτοσικλέτα της

 

Η μοτοσικλέτα είναι σε πρωτότυπη μορφή, αλλά είναι σχεδόν έτοιμη να βγει στην παραγωγή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το 2ο και 3ο επεισόδιο της Husqvarna για το Norden 901

Πώς σχεδιάστηκε η πρώτη adventure μοτοσικλέτα της Husqvarna

«Μαγειρεύεται» το πρώτο δικύλινδρο Husvarna Vitpilen