Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ποιος θα το πίστευε ότι ένα τόσο ιδιαίτερο μοντέλο, με απίστευτες επιδόσεις και τεχνολογία μεν, αλλά Το Streetfighter V4 best seller για το 2020!εξαιρετικά γρήγορο και προσανατολισμένο για πίστα, θα κατακτούσε την πρώτη θέση στις πωλήσεις της Ducati στον κόσμο. Με 5.730 μονάδες έγινε το best seller μοντέλων της ιταλικής φίρμας αφήνοντας πίσω του μοντέλα όπως το Multistrada και το Monster.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Streetfighter ωστόσο δεν είναι το μοναδικό μοντέλο που πήγε εξαιρετικά για την Ducati. Η οικογένεια Scrambler, όλες δηλαδή οι εκδόσεις της μοτοσικλέτας, σημείωσαν τις περισσότερες πωλήσεις της εταιρείας με 9.265 μονάδες, ενώ συνολικά η Ducati σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων το δεύτερο εξάμηνο του 2020 με 48.042 μοτοσικλέτες. Συνολικά όμως, για όλο το 2020, υπήρξε μείωση πωλήσεων κατά 9,7%.

Το βάρος στις πωλήσεις της Ducati το 2021 θα πέσει στο Multistrada V4.

Η Κίνα στο προσκήνιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνο που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά της Κίνας. Η Ducati στην τεράστια Έκπληξη από την Κίνα, δυνατές οι Γερμανία και Ελβετία.ασιατική χώρα σημείωσε αύξηση 26% το 2020, κάτι που θέτει νέες βάσεις τόσο στο μάρκετινγκ όσο και στο άνοιγμα της αγοράς προς την Ασία. Η Ιταλία παραμένει η νούμερο ένα αγορά της φίρμας από την Μπολόνια, με τις Γερμανία και Ελβετία να ακολουθούν. Σε αυτό βοήθησε πολύ η ηλεκτρονική υποστήριξη πωλήσεων της εταιρείας η οποία εφαρμόστηκε γρήγορα και πολύ αποτελεσματικά σε όλο το δίκτυο.

Οι άνθρωποι της Ducati φυσικά είναι ικανοποιημένοι με αυτές τις εξελίξεις, καθώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα εν μέσω πανδημίας και πλέον το μέλλον αναμένεται πολύ δυνατό. Με μοντέλα όπως η Multistrada V4, το Monster, το Panigale V4 SP και το Supersport 95, η Ducati μπαίνει δυνατά στο 2021 έχοντας στόχο για ακόμα περισσότερες πωλήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έφοδος του FBI στα κεντρικά της Ducati Αμερικής

Από 20.600€ το νέο Ducati Multistrada V4

Παραλαμβάνοντας την σπάνια Ducati Superleggera V4

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης