Του Γιάννη Πετρόχειλου

Δεν μας σταμάτησε το lockdown και σίγουρα δεν θα μας σταματούσε η βροχή από το να πάμε να δούμε από Πρώτοι στη σέλα της V4 επι ελληνικού εδάφουςκοντά το νέο Ducati Multistrada V4.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο κλειστό λόγω lockdown κατάστημα της Ducati Athens οι πάντα φιλόξενοι άνθρωποι της εταιρείας μας φιλοξένησαν και μας επέτρεψαν να δούμε από κοντά για πρώτη φορά τη νέα μοτοσικλέτα σε ελληνικό έδαφος.

Η τεράστια TFT οθόνη προσφέρει στον αναβάτη τον απόλυτο έλεγχο των συστημάτων της μοτοσικλέτας

Άνετη η πρώτη επαφή με το Multi…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη επαφή με τη μοτοσικλέτα σου δίνει την αίσθηση ότι είναι μεγαλύτερη από ότι δείχνουν οι φωτογραφίες, ωστόσο μόλις καθίσαμε πάνω στη σέλα της ήρθε και έδεσε. Η θέση οδήγησης είναι εξαιρετικά άνετη, το τιμόνι φαρδύ και τα μαρσπιέ σχετικά ψηλά τοποθετημένα για τέτοιας κατηγορίας μοτοσικλέτα. Μέχρι εκεί όμως γιατί δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι περισσότερο μαζί της.

Η μοτοσικλέτα ήταν τοποθετημένη σε ειδικό χώρο για τους επισκέπτες

Ακόμα και σταματημένο σου προκαλεί δέος

Οι άνθρωποι της Ducati μας ενημέρωσαν ότι υπάρχει ήδη αυξημένο ενδιαφέρον για τη μοτοσικλέτα. Μπορείτε Αν ακούγαμε και λίγο τον ήχο του V4 θα κοιμόμασταν ήσυχοι το βράδυ…μόνο με ραντεβού να δείτε από κοντά τη μοτοσικλέτα καθώς το lockdown έχει βάλει περιορισμούς στο λιανεμπόριο, αλλά οι άνθρωποι του Ducati Athens είναι πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν μέσω τηλεφώνου ή email για όποια απορία κι αν έχετε

Ανυπομονούμε πλέον να οδηγήσουμε τη νέα Multi V4 για να διαπιστώσουμε αν τελικά είναι αυτό ακριβώς που υπόσχεται – η καλύτερη δηλαδή Multistrada  που φτιάχτηκε ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από σήμερα στο Ducati Athens η νέα Multistrada V4

Η Ducati ερευνά τεχνολογίες με 3D εκτυπωτές

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης