Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Τις προηγούμενες ημέρες στην πίστα Misano Marco Simoncelli της Ιταλίας η Aprilia πραγματοποίησε μια Το μικρότερο μέλος της οικογένειας Tuono με κινητήρα Euro5 και 15 ίππους.ειδική γιορτή με ιδιαίτερους καλεσμένους την οποία ονομάζει Aprilia Racers Days. Η γιορτή πραγματοποιείται σε πολλά σημεία του πλανήτη στη διάρκεια όλου του χρόνου σε πίστες εικονικές όπως η Laguna Seca στην Αμερική και πάντα ανάμεσα στους καλεσμένους είναι διάσημοι αγωνιζόμενοι, αλλά και αναβάτες από τον χώρο της τέχνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Misano, λοιπόν, ανάμεσα σε διάσημους αναβάτες, DJ’s, ηθοποιούς και αγωνιζόμενους, διακρίναμε και το νέο Tuono 125 για το 2021. Το μικρό αδερφάκι της οικογένειας των naked μοτοσικλετών της ιταλικής φίρμας έρχεται τη νέα χρονιά με νέο κινητήρα Euro5 προδιαγραφών και απόδοση 15 ίππους. Εκεί που έχει γίνει αναβάθμιση είναι στη ροπή η οποία έχει αυξηθεί σημαντικά, ιδιαίτερα στις μεσαίες στροφές.

Η αισθητική του είναι ίδια με εκείνη του νέου Tuono 660.

Παρέα με το Tuono ήταν και το νέο RS125

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα φρένα είναι καινούρια έχοντας εξοπλιστεί με δικάναλο ABS τελευταίας γενιάς, τα ελαστικά είναι πιο σπορ με το πίσω να είναι πιο φαρδύ, ενώ καινούρια είναι τα εμπρός φωτιστικά σώματα LED. Τα όργανα είναι καινούρια και προέρχονται από το Tuono 660, ενώ πολλές είναι οι λεπτομέρειες στις οποίες έχει αναβαθμιστεί το νέο μοντέλο.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα είναι διαθέσιμο το νέο Tuono 125, όπως και το νέο RS125, το οποίο επίσης αναμένεται σημαντικά αναβαθμισμένο το 2021.

Νέα ψηφιακά όργανα με σύστημα συνδεσιμότητας.

Και το RS125 ήταν σε πρώτο πλάνο στη γιορτή της Aprilia.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μικρό σπορ scooter πόλης της Aprilia συνδέεται με το smartphone!

Τουριστική έκδοση για το Aprilia Tuono V4 του 2021

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης