Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP χωρίς αμφιβολία τον καλύτερο και πιο όμορφο χρωματισμό Αργότερα ίσως δούμε και έτοιμο κιτ που θα μετατρέπει το Duke σου σε Tech3 ρεπλίκα.έχουν οι μοτοσικλέτες της ομάδας KTM Tech3 Racing. Η γαλλική ομάδα του Herve Poncharal έχει βάψει τις αγωνιστικές RC16 στο βαθύ πορτοκαλί χρώμα της εργοστασιακής KTM και πραγματικά έκλεψε τις καρδιές των φίλων του MotoGP και όχι μόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H KTM Γαλλίας δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και δημιούργησε ήδη την πρώτη ειδική έκδοση του Duke 890 στα χρώματα της Tech3. Το μοντέλο ονομάζεται Black Tech3, είναι μια ρεπλίκα της αγωνιστικής ΚΤΜ RC16 του MotoGP βαμμένη στο έντονο πορτοκαλί με γραφικά βγαλμένα από τις πίστες.

Δεν άργησε να έρθει η πρώτη ρεπλίκα της Tech3 σε κάποιο μοντέλο της KTM.

Μόλις 100 Duke Tech3 θα κατασκευαστούν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μοτοσικλέτα διαθέτει και κάποια τεχνικά στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει, όπως η εξάτμιση της Η απόδοση αναμένεται να είναι πάνω από 120 ίππους.Akrapovic, κάλυμμα σέλας για τον συνεπιβάτη και αλουμινένια ποδιά προστασίας για τον κινητήρα.

Θα κατασκευαστούν μόλις 100 KTM Duke 890 Black Tech3, κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα προλαβαίνετε να την κάνετε δική σας στην τιμή των 11.690€. Μη στεναχωριέστε όμως, κάτι μας λέει ότι θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα μοντέλα αφιερωμένα στην Tech3 μέσα στο 2021!

Τελικό εξάτμισης της Akrapovic με carbon στηρίγματα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H KTM κερδίζει την πρόκληση της ψηλότερης ανάβασης στον κόσμο

Πρώτη εικόνα του KTM Super Duke 1290 RR

H ΚΤΜ παρουσίασε τις ομάδες MotoGP για το 2021

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης