Η πίστα των Μεγάρων είναι αυτή που θα φιλοξενήσει τον 5ο & 6ο Αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2017. Οι δύο αγώνες με τους οποίους και ολοκληρώνεται το εφετινό Πρωτάθλημα θα γίνουν το Σάββατο και την Κυριακή 14 & 15 Οκτωβρίου, ενώ το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Παρασκευή με τις ελεύθερες & κατατακτήριες δοκιμές. Όπως πάντα, οι αγώνες των κατηγοριών Νέοι, Racing/Supersport 300, Supersport (SSP), Superbike (SBK) και Open αναμένεται να έχουν έντονο συναγωνισμό, αφού μέσα από αυτούς θα ανακηρυχθούν και οι πρωταθλητές. 

Μετά τους 4 πρώτους αγώνες της χρονιάς, υπάρχει έντονος συναγωνισμός κυρίως στην κατηγορία SSP, στην οποία οι τρεις πρώτοι της βαθμολογίας έχουν διαφορά 10 βαθμών, με τον 17χρονο Δημήτρη Καρακώστα να προηγείται με 82 βαθμούς έναντι 76 του Μιχάλη Κουτσουμπού και 72 του Θεοφάνη Μίχα. Στην κορυφαία κατηγορία SBK o Σάκης Συνιώρης έχει ένα προβάδισμα 32 βαθμών, με 95 έναντι 63 του Γιώργου Μαρκεσίνη και 57 του Λευτέρη Πίππου. Στην κατηγορία Νέων οδηγών ο Νότης Παπαπαύλου έχει κερδίσει όλους τους αγώνες, όπως και ο Βασίλης Κορωνάκης στην κατηγορία SSP300, οπότε δύσκολα θα χάσουν τον τίτλο. Η Racing έχει επίσης νικητή τέσσερις φορές τον Λέανδρο Ντότσικα, αλλά και στις τρεις αυτές κατηγορίες υπάρχει ενδιαφέρον για τις υπόλοιπες θέσεις της κατάταξης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ραντεβού λοιπόν στα Μέγαρα το Σάββατο 14 Οκτωβρίου για τον 5ο και την Κυριακή 15 του μηνός για τον 6ο αγώνα, σε ένα εορταστικό κλείσιμο του θεσμού. Η ώρα έναρξης των αγώνων είναι στις 11.00 για κάθε μέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης