Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Σε μια πάρα πολύ σημαντική κίνηση προέβησαν οι εισαγωγείς μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα δημιουργώντας έναΗ συνέπεια στον κλάδο θα φέρει και τη διεύρυνση της αγοράς δικύκλων νέο όργανο, τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών. Ο καινούριος φορέας έχει θέσει ως στόχο να υπάρξει ισορροπία και συνέπεια στον κλάδο της μοτοσυκλέτας. Με έναν σωστό προγραμματισμό είναι βέβαιο πως θα υπάρξει διεύρυνση της αγοράς δικύκλων κάτι που θα ωφελήσει τους αναβάτες, το κοινωνικό σύνολο και φυσικά τα μέλη του Συνδέσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ιδρυτικά μέλη είναι η BMW Hellas (BMW), η Kosmocar ΑΕ (Ducati), η K-Motors South East Europe AE (KTM, Husqvarna), η Moto Trend ΑΕ (Kymco), η Piaggio Hellas (Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Gilera, Derbi), η TEOMOTO AE (Kawasaki, Peugeot Motorcycles), Αδερφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ (Honda), ΗΛΙΟΦΙΛ ΑΕ (Triumph), Μοτοδυναμική ΑΕΕ (Yamaha) και Σφακιανακης ΑΕΒΕ (Suzuki).

Η Triumph είναι μία από τις εταιρείες που στηρίζει το ρόλο του ΣΕΜΕ

Στόχος να μπούνε οι βάσεις για υγιή ανάπτυξη του κλάδου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΣΕΜΕ, όπως είναι ο διακριτικός τίτλος του Συνδέσμου, θέλει την υγιή ανάπτυξη του κλάδου και πάνω σεΘετικά βήματα από τους σημαντικότερους εισαγωγείς της Ελλάδας αυτό θα δουλέψει προκειμένου να υπάρξει ασφάλεια και βιώσιμη χρήση της μοτοσυκλέτας. Ο ουσιαστικός διάλογος είναι ένα από τα πράγματα που θα επιδιώξει ο ΣΕΜΕ με όλη την κοινωνία, τους φορείς της πολιτικής, της ακαδημαϊκής και της επιχειρηματικής κοινότητας.

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΜΕ ορίστηκε ο Σωτήρης Χατζίκος της Μοτοδυναμικής ΑΕΕ, με Αντιπρόεδρο τον Σόλων Κοντό της K-Motors South East Europe AE και Γ.Γ. τον Φώτη Δράκο της Piaggio Hellas AE.

Αυτές οι κινήσεις μόνο θετικές μπορούν να χαρακτηριστούν, καθώς δείχνουν τη θέληση των εταιρειών να βάλουν τις βάσεις για ένα βιώσιμο μέλλον στα δίκυκλα. Άλλωστε κοινός στόχος όλης της κοινωνίας είναι μια αρμονική συνύπαρξη της μοτοσυκλέτας με όλους τους χρήστες του δρόμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οδήγηση μοτοσικλέτας με δίπλωμα αυτοκινήτου – Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Τι τρέχει με την ισοδυναμία διπλώματος αυτοκινήτου/μοτοσικλέτας;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης