Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Μία πολύ σπάνια μοτοσικλέτα εμφανίστηκε σε γνωστή ιστοσελίδα πώλησης προϊόντων και προκάλεσε Η ταινία δεν έχει βγει στις οθόνες ακόμα λόγω της πανδημίας Covid-19φρενίτιδα. Πρόκειται για μία από τις μόλις 250 Triumph Scrambler 1200 που κατασκευάστηκαν ειδικά για την ταινία James Bond “No time to die”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το νούμερο 137 από τα 250 και η αρχική τιμή πώλησής του είναι στα 21.700€. Το Triumph Scrambler 1200 Bond Edition είναι πραγματικά ιδιαίτερο καθώς εκτός από τα εξαρτήματα της Black Edition χρησιμοποιεί πολλά μοναδικά εξαρτήματα. Η σέλα είναι μοναδικά σχεδιασμένη, οι αναρτήσεις τις Ohlins έχουν το σήμα “007” πάνω τους, το ίδιο και η εξάτμιση της Arrow.

Η μοτοσικλέτα νούμερο 137 από τις 250 που κατασκευάστηκαν

Είναι η πρώτη μοτοσικλέτα που βγαίνει στην παραγωγή αφιερωμένη στον γνωστό κινηματογραφικό πράκτορα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας είναι ο γνωστός δικύλινδρος σε σειρά με απόδοση 90 ίππους ο οποίος είναι ικανός – όπως Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τι μπορεί να κάνει αυτό το Scrambler στα χέρια επαγγελματία κασκαντέρείδαμε στα γυρίσματα της ταινίας με τον ξεχωριστό πράκτορα της MI6 – να εκτοξεύσει τη μοτοσικλέτα στις οροφές σπιτιών και σε πολύ δύσβατα μονοπάτια ανάμεσα σε κτίρια.

Αν είστε αρκετά γρήγοροι και φυσικά διαθέτετε τα χρήματα κάντε την προσπάθειά σας γιατί θα βάλετε στο γκαράζ σας τη μοναδική μοτοσικλέτα του James Bond που βγήκε στην παραγωγή.

Δείτε σκηνές από τα γυρίσματα της ταινίας με την Triumph Scrambler

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απίθανη ηλεκτρική μοτοσικλέτα της Triumph

Στα 7.990€ το νέο Triumph Trident 660

Μείωση 4.300€ στα νέα Rocket 3 R και GT από την Triumph

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης