Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η CFMoto πέτυχε διάνα με το 700CL-X το οποίο παρουσίασε και έφερε στην Ευρώπη τις προηγούμενες Το μεγάλο 700CL-X Heritage έρχεται στην απίστευτη τιμή των 5.990€!εβδομάδες. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό scrambler μοντέλο, όμορφο σχεδιαστικά, το οποίο με την απίθανη τιμή του έρχεται να κατακτήσει τις αγορές της Ευρώπης και φυσικά της Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η premium κινεζική φίρμα παρ΄ όλα αυτά δεν σταματάει εκεί όσον αφορά τη σειρά CL-X. Η επιτυχία που γνώρισε το 700CL-X έδωσε τροφή στους ανθρώπους του εργοστασίου να προχωρήσουν και σε μικρότερες εκδόσεις του μοντέλου. Μία από αυτές παρουσιάστηκε ήδη σε έγγραφα τα οποία κατατέθηκαν προς πιστοποίηση και δεν είναι από την έκδοση 250CL-X στην Κίνα και την 300CL-X για την Ευρώπη.

Αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία που διέρρευσε για το 250CL-X.

Μπορεί και στην EICMA τον Νοέμβριο να δούμε το νέο 300CL-X της CFMoto

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μικρότερη αυτή έκδοση του scrambler μοντέλου χρησιμοποιεί ως βάση στοιχεία από υπάρχοντα μοντέλα της Το πίσω ελαστικό θα έχει διάσταση 150/60 σε σχέση με το 140/60 του 300NK, με ζάντες 17 ιντσών.φίρμας όπως το 250NK και 300NK. Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος και στην περίπτωση τόσο του 250 όσο και του 300 αποδίδει 27,5 ίππους. Στην περίπτωση του συνόλου των 292 κ.εκ. η μέγιστη ισχύς έρχεται πιο νωρίς, ενώ και η ροπή είναι ελαφρώς αυξημένη. Το βάρος της μοτοσικλέτας αναμένεται στα 155 κιλά, ενώ πλαίσιο, αναρτήσεις και φρένα θα είναι δανεισμένα από το 300NK.

Στο σχεδιαστικό κομμάτι τα μικρότερα μοντέλα θα ακολουθούν τη γραμμή του 700CL-X με το χαρακτηριστικό στρογγυλό LED φωτιστικό σώμα εμπρός. Η σέλα θα είναι φαρδιά και άνετη, το ψηφιακό όργανο θα είναι στρογγυλό με TFT οθόνη, ενώ στο πίσω μέρος η πινακίδα θα εδράζεται χαμηλά, πίσω από το ψαλίδι. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένουμε την παρουσίαση του 250CL-X στην Κίνα και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα το δούμε στην… ευρωπαϊκή του μορφή, αυτή του 300CL-X.

Η CFMoto 700 CL-X είναι διαθέσιμη στην έκδοση Heritage στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεκίνησε η γιορτή της μοτοσικλέτας στη Μαρίνα Φλοίσβου

Μέσα στον Αύγουστο φτάνει το νέο CFMoto 700CL-X με ασύλληπτη τιμή

Σημαντικές εκπτώσεις στα 400GT και 650GT της CFMoto

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης