Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση της Harley-Davidson για την γκάμα μοντέλων του 2021 πραγματοποιήθηκε αφήνοντας πίσω όλες τις φήμες που είχαν ακουστεί τις προηγούμενες εβδομάδες για το μέλλον της φίρμας. Το εργοστάσιο του Μιλγουόκι πιστή στις ρίζες της παρουσίασε τη νέα σειρά Touring μοτοσικλετών της, τη νέα σειρά CVO και τα StreetBob.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην γκάμα των Touring βρίσκουμε πολύ σημαντικά μοντέλα όπως την επιστροφή του Street Glide. Το StreetΟι Special εκδόσεις έχουν τον κινητήρα 114ci Glide Special διαθέτει κινητήρα 114ci των 1.869 κ.εκ. ο οποίος συνοδεύεται από το πακέτο ηλεκτρικών βοηθημάτων της Harley, το RDRS Safety Engancements, ABS στα φρένα και τα πρωτοποριακά Daymaker LED φωτιστικά σώματα της εταιρείας. Το δεύτερο σημαντικό μοντέλο της γκάμας των Touring είναι το Road Glide Special το οποίο διαθέτει χρωμιωμένες ζάντες και το σύστημα infotainment Boom! Box GTS. Τέλος, ξεχωριστή θέση στην κατηγορία έχει το Road King Special το οποίο διατίθεται στον χρωματισμό Deadwood Green που το κάνει πολύ… κακό, ενώ διαθέτει και συνδεσιμότητα τόσο για Android όσο και για Apple πλατφόρμα.

H CVO σειρά είναι η εκείνη με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην Αμερική

Τα μικρότερα Street Bob και Fato Boy παραμένουν η αιχμή του δόρατος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην περίπτωση των Street Bob, η Harley έχει παρουσίασε το 114, το οποίο είναι εφοδιασμένο με τον κινητήρα Το δημοφιλές Fat Boy με νέο κινητήρα…των 1.868 κ.εκ. Η απόδοσή του είναι αυξημένη, το ίδιο και επιδόσεις με την επιτάχυνση να είναι 9% καλύτερη. Το σήμα κατατεθέν φωτιστικό σώμα εμπρός είναι πλέον τεχνολογίας LED, ενώ υπάρχουν θυρίδες USB, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί και ψηφιακά όργανα. Στην ίδια γκάμα η Harley περιποιήθηκε και το FatBoy 114 προσφέροντάς του τον μεγάλο κινητήρα 114ci. Εδώ οι ζάντες είναι αλουμινένιες με το πίσω ελαστικό να είναι τεράστιο, 240άρι.

Το Street Glide ανήκει στην κατηγορία των Touring

Τα CVO αποτελούν το βαρύ πυροβολικό της Harley

Για την κατηγορία CVO (Custom Vehicle Operations) η Harley έχει να προσφέρει το νέο CVO Road Glide, το CVO Limited, το CVo Street Glide και το CVO Tri Glide. Όλα τα μοντέλα της σειράς CVO είναι εξοπλισμένα με τον 117ci κινητήρα των 1.923 κ.εκ. και με την πλατφόρμα ηλεκτρονικών RDRS το οποίο περιλαμβάνει cornering ABS, σύστημα ελέγχου πρόσφυσης και πολλά άλλα.

Η Harley-Davidson δεν τελείωσε όμως με τις παρουσιάσεις καθώς τον επόμενο μήνα περιμένουμε ένα πολύ σημαντικό μοντέλο της φίρμας, την πολυαναμενόμενη Pan America.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βήματα πίσω από τη Harley-Davidson στις ηλεκτρικές μοτοσικλέτες της

Στις 22 Φεβρουαρίου θα παρουσιαστεί το νέο Harley Davidson Pan America 1250

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης