Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Οι άνθρωποι της Benelli τον περασμένο Νοέμβριο στην Έκθεση EICMA μας είχαν ενημερώσει ότι το Αναμένουμε και τα διαθέσιμα χρώματα της μοτοσικλέτας εκτός από την τιμή της.εντυπωσιακό TRK 800 δεν θα το δούμε πριν το καλοκαίρι του 2022 στην Ελλάδα με τις τότε προβλέψεις – λόγω των καθυστερήσεων στην παγκόσμια παραγωγική αλυσίδα – να το τοποθετούν το Φθινόπωρο. Τα πράγματα έχουν προχωρήσει ωστόσο και φτάνοντας πλέον στον Απρίλιο υπάρχει αισιοδοξία ότι ίσως δούμε τελικά το TRK 800 πιο νωρίς από ότι περιμέναμε αρχικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το adventure μοντέλο της Benelli είχε τραβήξει πολλά βλέμματα πάνω του στο Μιλάνο χάρη στον εντυπωσιακό σχεδιασμό του και τις κορυφαίες τεχνικές λύσεις. Τον σχεδιασμό του μοντέλου ανάλαβε το Style Center της Benelli στο Pesaro της Ιταλίας, ενώ και η εξέλιξή του έγινε στο τμήμα Έρευνας και Εξέλιξης της Benelli στο περίφημο House of Leoncino. Οι γραμμές του είναι αιχμηρές και μυώδεις δημιουργώντας ένα αθλητικό σύνολο το οποίο εκπέμπει περιπέτεια.

Εντυπωσιακή εμφάνιση με πολύ δυναμικά χαρακτηριστικά.

Ο κινητήρας του TRK 800 είναι ο γνωστός δικύλινδρος σε σειρά των 754 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 76,2 ίππους και 67Nm ροπής. Ο ψεκασμός είναι σύγχρονος και ελέγχεται από ECU Delphi MT05.3, ενώ συνοδεύεται από σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης και επιλογές οδήγησης. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο χωροδικτύωμα και συνεργάζεται με ένα θηριώδες ανεστραμμένο πιρούνι 50mm εμπρός και ένα ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω. Τα φρένα είναι της Brembo με δύο δίσκους 320mm εμπρός και έναν δίσκο 260mm πίσω με ρυθμιζόμενο σύστημα ABS.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιοτική επένδυση της σέλας με αντιολισθητικό υλικό.

Οι τροχοί είναι ακτινωτοί 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω με ελαστικά διπλής χρήσης, ενώ το βάρος της μοτοσικλέτας φτάνει τα 214 κιλά με το ρεζερβουάρ να έχει χωρητικότητα 22 λίτρων. Στον εξοπλισμό βρίσκουμε σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, LED φωτιστικά σώματα, ρυθμιζόμενη ζελατίνα, σέλα δύο επιπέδων, προστατευτικές χούφτες και USB θύρα φόρτισης. Ακόμα δεν έχουμε τιμή για το νέο Benelli TRK 800 ωστόσο δεν θα αργήσει η στιγμή που θα το δούμε από κοντά.

Βίντεο από την έκθεση EICMA.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πρώτο unboxing του Benelli Leoncino 800 Trail στην Ελλάδα

Αν ψάχνεις για leasing μοτοσικλέτας πας στη Motoway

Τρία χρόνια εγγύηση για όλα τα μοντέλα Benelli

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης