Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Τα… 265 χλμ./ώρα σε δημόσιο δρόμο δεν είναι και λίγα! Για κάποιους το νούμερο αυτό μπορεί να φαντάζει απίστευτο και επικίνδυνο, για κάποιους άλλου όχι και τόσο.

Ωστόσο αν το επάγγελμα σου έχει να κάνει με πολύ μεγάλες ταχύτητες τότε μπορεί να σου φαντάζει το νούμερο αυτό, ιδιαίτερα χαμηλό!

O Δημήτρης Διατσίδης έιναι ο γκουρού του MotoGP στην Ελλάδα. Λογικό να έχει.. αδυναμία στην ταχύτητα! (στη φωτό με τον Marc Marquez)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Απόλαυση…
Με τόσα χλμ./ώρα στο κοντέρ «πιάστηκε» να οδηγεί ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής των τηλεοπτικών μεταδόσεων των αγώνων του παγκοσμίου πρωταθλήματος ταχύτητας μοτοσικλετών MotoGP, Δημήτρης Διατσίδης. Πίσω από το τιμόνι ενός Audi A6 έδειξε να το απολαμβάνει, γι’ αυτό το λόγο ανέβασε και την σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Για όσους πάντως αναρωτιούνται ποιο σημείο κατάφερε να πιάσει τόσο υψηλή ταχύτητα και πριν αρχίσουν κάποιοι να λένε… διάφορα, να σημειώσουμε πως το έκανε σε δρόμο της Γερμανίας και σε τοποθεσία που δεν έχει καθόλου όριο ταχύτητας…

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης