Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Γνωρίζαμε αρκετό καιρό τώρα πως ένας από τους εν ενεργεία αναβάτες MotoGP ετοιμάζει τις βαλίτσες του Η νίκη στο Mugello με την Ducati το 2019 ήταν η κορύφωση της καριέρας του Ιταλού.για άλλη γη, άλλα μέρη. Ο λόγος για τον Danilo Petrucci ο οποίος πήρε τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP και να στραφεί στους χωμάτινους αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Petrucci όχι μόνο θα ασχοληθεί με τους χωμάτινους αγώνες μοτοσικλέτας, αλλά θα πάρει μέρος στον πιο σκληρό από αυτούς που είναι το Ράλι Dakar. Ο 32χρονος αναβάτης θα έχει τη στήριξη της KTM σε αυτήν την καινούρια του περιπέτεια και έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για το μεγάλο του ραντεβού. Μάλιστα, τις προηγούμενες εβδομάδες βρέθηκε στο Dubai με την εργοστασιακή ομάδα της KTM δίπλα στους Toby Price, Matthias Walkner και Kevin Benavides όπου κολύμπησε στα βαθιά με τους κορυφαίους του είδους.

Ο Petrucci έκανε τις πρώτες του δοκιμές με την εργοστασιακή ομάδα της KTM.

Στη Βαλένθια θα δούμε για τελευταία φορά στο MotoGP τον Ιταλό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Danilo Petrucci είχε ικανοποιητική πορεία στο MotoGP. Από το πρώτο του πέρασμα στις CRT ομάδες τα Ο Petrucci ήρθε στο MotoGP από τα Superstock1000 και φεύγει για το Dakar!πρώτα χρόνια στη μεγάλη κατηγορία, η Ducati του έδωσε την ευκαιρία να οδηγήσει την εργοστασιακή της μοτοσικλέτας. Κατάφερε να ανέβει 10 φορές στο βάθρο και μάλιστα να κερδίσει δύο φορές με την μία στο Mugello το 2019 να είναι το highlight στην καριέρα του. Πέρυσι ήρθε στην ομάδα Tech3 KTM, με τα αποτελέσματα να είναι πολύ φτωχά.

Το Ράλι Dakar αρχίζει στις 2 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται έπειτα από 14 ημέρες και 8.000 πολύ σκληρά χιλιόμετρα στις δύσκολες διαδρομές της Σαουδικής Αραβίας. Στη Βαλένθια θα δούμε για τελευταία φορά τον Petrucci να αγωνίζεται στο MotoGP πριν αλλάξει τερέν και δοκιμάσει την τύχη του στην αραβική έρημο.

Βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Petrucci στο MotoGP.

 

Τα άλματα θα είναι η νέα νόρμα για τον Ιταλό αναβάτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρώην αναβάτες MotoGP παραδίδουν τις πρώτες KTM RC8C

Πετάει, πετάει… μια Ducati στο MotoGP!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης