Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Suzuki δημιούργησε μια εξαιρετική ηλεκτρονική πλατφόρμα την οποία ονόμασε Global Suzuki Μotorcycle Salon και αποτελεί την ψηφιακή “έκθεση” της εταιρίας για νέα μοντέλα, παρουσιάσεις και Η πρώτη Hayabusa κατασκευάστηκε το 1999 και έγινε η ταχύτερη μοτοσικλέτα στον κόσμο!επικοινωνία με τους πελάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εγγραφές στην πλατφόρμα έχουν ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να μπείτε στο Suzuki Global για να κάνετε και τη δική σας καθώς κάτι καλό μας περιμένει στις 5 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με το τελευταίο teaser βίντεο της εταιρείας οι Ιάπωνες ετοιμάζουν την παρουσίαση της νέας GSX-R Hayabusa, ένα πολυαναμενόμενο μοντέλο το οποίο περιμένουμε αρκετό καιρό τώρα να αναβαθμιστεί.

Μικρή γεύση από τον πίνακα οργάνων πήραμε από το βίντεο...

Θα είναι η πιο εξελιγμένη Hayabusa που φτιάχτηκε ποτέ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν στις 5 Φεβρουαρίου η Suzuki θα δώσει στο κοινό τη νέα hyperbike της, χωρίς Αυτή θα είναι η 3η γενιά Hayabusa από την Suzuki…όμως να έχουν διαρρεύσει στοιχεία. Αυτό που είναι σχεδόν σίγουρο είναι πως ο κινητήρας θα περνάει τις προδιαγραφές Euro5, ενώ θα διαθέτει πολλά ηλεκτρονικά βοηθήματα με την Suzuki να την έχει εξοπλίσει με ένα ισχυρό πακέτο.

Από ένα γρήγορο πλάνο στο βίντεο φαίνεται ότι σίγουρα υπάρχουν σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, σύστημα ελέγχου ανόρθωσης του εμπρός τροχού, σύστημα quickshifter και χαρτογραφήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε σύστημα ελέγχου φρένου του κινητήρα και cornering ABS.

Θα περιμένουμε μερικές ημέρες ακόμα για να δούμε τελικά τη νέα Hayabusa η οποία θα είναι η πιο προηγμένη τεχνολογικά Suzuki που θα έχει φτιαχτεί μέχρι σήμερα… πιο προηγμένη ακόμα και από την GSX-R1000R!

Το teaser της Suzuki για το νέο Hayabusa

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντυπωσιακή υπηρεσία ετοιμάζει η Suzuki

Θρυλικά Suzuki GSX-R 1000

Επετειακό GSX-R750 και νέα χρώματα για το GSX-S 750 από την Suzuki

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης