Πριν λίγες μόλις μέρες σας ενημερώναμε για τον εμπλουτισμό της γκάμας των τρίτροχων scooter της Piaggio και να που σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την άφιξή τους, όπως επίσης και όλες τις τιμές!​Η γκάμα περιλαμβάνει πλέον 9 μοντέλα!

Η τρέχουσα γκάμα Piaggio MP3 διαμορφώθηκε λοιπόν ως εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

·Piaggio MP3 300 Sport LT (νέο) – 6.920 €

·Piaggio MP3 300 Sport LT ABS/ASR – 8.130 €

·Piaggio MP3 300 Business LT ABS/ASR – 8.130 €

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

·Piaggio MP3 500 Sport LT (νέο) – 8.700 €

·Piaggio MP3 500 Sport LT ABS/ASR – 9.500 €

·Piaggio MP3 500 Business LT ABS/ASR – 9.500 €

·Piaggio MP3 500 Special Edition LT ABS/ASR (νέο) – 9.700 €

·Piaggio MP3 300 Yourban LT (νέο) – 5.990 €

·Piaggio MP3 300 Yourban Sport LT (νέο) – 5.990 €

Ολοκληρωμένη πλέον η σειρά

Το Piaggio MP3 διατίθεται με δύο διαφορετικά μεγέθη κινητήρα Euro4 (300 και 500cc σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, Sport και Business. Σε αυτή την ήδη διευρυμένη γκάμα, προστίθενται τώρα και τα μοντέλα MP3 300/500 Sport LT, δύο βασικές εκδόσεις με πιο απλά χαρακτηριστικά, που διατίθενται σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή για ένα ακόμα μεγαλύτερο φάσμα πελατών.

MP3 300/500 Sport LT

Το βασικό μοντέλο της σειράς διατίθεται σε δύο μεγέθη κινητήρα (300 κ.εκ. και 500 κ.εκ.) και σε δύο χρώματα: Λευκό και μαύρο ματ, αμφότερα με μαύρη σέλα που δημιουργεί αντίθεση με το ματ γκρι στις ζάντες των τροχών και στις χειρολαβές του συνεπιβάτη.

MP3 300/500 Business LT ABS/ASR

Η έκδοση Business διακρίνεται από ορισμένες πολυτελείς λεπτομέρειες, όπως η χρωμιωμένη εξάτμιση του MP3 500, η μαύρη σέλα με διπλή επένδυση και το γυαλιστερό γκρίζο φινίρισμα στις ζάντες και στις χειρολαβές του συνεπιβάτη. Η κομψότητα τονίζεται ιδανικά από διαθέσιμες χρωματικές επιλογές: Λευκό, μαύρο, κόκκινο μεταλλικό και μπλε μεταλλικό.

MP3 300/500 Sport LT ABS/ASR

Η έκδοση Sport ξεχωρίζει τόσο με την ένδειξη «Sport» στο πίσω μέρος της ουράς όσο και από πολυάριθμα στοιχεία με ματ γκρίζο φινίρισμα, όπως οι ζάντες σε σχήμα ρόμβου, οι χειρολαβές του συνεπιβάτη και το κεντρικό τούνελ. Επίσης η μαύρη σέλα είναι επενδεδυμένη με δύο διαφορετικά υλικά και διαθέτει ραφές σε κόκκινο χρώμα. Διατίθενται τέσσερα χρώματα ειδικά για την έκδοση Sport: Μαύρο ματ, γκρι ματ, λευκό και πράσινο ματ.

MP3 500 Special Edition LT ABS/ASR

Πρόκειται για μια νέα ειδική έκδοση, η οποία δημιουργήθηκε με βάση το MP3 500 Sport LT ABS/ASR, ενισχύοντας τη μοναδικότητά του με αποκλειστικές στυλιστικές λεπτομέρειες, μεταξύ των οποίων κάποιες που ξεχωρίζουν αμέσως, όπως τα γραφικά που συνδυάζουν τις μπλε λεπτομέρειες με εκείνες τύπου carbon, καθώς και το υποπόδιο με μεταλλικά ένθετα. Ακόμα και ο γκρι ματ χρωματικός συνδυασμός είναι μοναδικός. Οι μπλε λεπτομέρειες των γραφικών εκτείνονται επίσης έως τη σέλα (η οποία έχει κατασκευαστεί από νέο υλικό), καθώς και στις μαύρες ζάντες.

MP3 300 Yourban LT

Η πιο ευέλικτη και εύκολη στο χειρισμό έκδοση της τρίτροχης οικογένειας, ένα συμπαγές scooter ιδανικό τόσο για τις καθημερινές μετακινήσεις όσο και για το γυναικείο κοινό που αναζητά ένα ασφαλές, ευέλικτο και διασκεδαστικό μέσο μετακίνησης. Το MP3 300 Yourban LT αναβαθμίστηκε για το 2017 προκειμένου να συμμορφωθεί με τα πρότυπα εκπομπής ρύπων του Euro4. Διατίθεται σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς, μαύρο και κόκκινο, αμφότερα  γυαλιστερά, που συνδυάζονται με μαύρη ανάγλυφη σέλα.

MP3 300 Yourban Sport LT

Διακρίνεται από τα γυαλιστερά μαύρα φινιρίσματα στο αμάξωμα, τις μαύρες ζάντες, το μαύρο προστατευτικό της εξάτμισης και τη σέλα με την κόκκινη ραφή. Διαθέσιμοι δύο χρωματικοί συνδυασμοί, γκρι και λευκό.​Μονόδρομος για όσους επιμένουν τρίτροχα

Ανακαλύψτε καλύτερα και αναλυτικότερα τα μοντέλα της γκάμας MP3 εδώ .

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης