του Νίκου Βιτσιλάκη

Οι δοκιμές τύπου «long term» δεν συνηθίζονται στη χώρα μας και η Piaggio Hellas αποφασίζει να ανατρέψει τα δεδομένα παραχωρώντας μας για μερικούς μήνες ένα άκρως επιτυχημένο μοντέλο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Medley είναι το πλέον νέο μέλος στην οικογένεια scooter της Piaggio, έχοντας κάνει την εμφάνισή του πριν από τρία χρόνια σε εκδόσεις 125 και 150cc. Ανήκει στην κατηγορία των scooter πόλης με μεγάλους τροχούς και τοποθετείται ανάμεσα στα μοντέλα Liberty και Beverly. Μέλημά του είναι να συνδυάσει τη χρηστικότητα και ευρύτερη οικονομία του πρώτου με την ποιότητα και οδική συμπεριφορά του δεύτερου. Η αποδοχή του από το ελληνικό κοινό μόνο ως επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί, όντας το Νο1 στις πωλήσεις μοντέλων με κινητήρα έως 150cc και στο top 3 ανεξαρτήτως κυβισμού (Πηγή ΣΕΑΑΔ). Θα ζήσουμε μαζί του τους επόμενους μήνες και θα σας μεταφέρουμε συχνά πυκνά στιγμές από τη συμβίωσή μας, καθώς και τις πλήρεις εντυπώσεις μας όταν ολοκληρώσουμε αυτήν τη δοκιμή μακράς διαρκείας.

Μέχρι τότε, ευχόμαστε και άλλες αντιπροσωπείες να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Piaggio Hellas, γιατί, ως γνωστόν, μέσα σε μια εβδομάδα που κρατάμε τα μοντέλα τεστ σίγουρα δεν μπορούμε να μιλήσουμε με απόλυτη σιγουριά για θέματα που καίνε τον καταναλωτή, όπως π.χ. αντοχή στον χρόνο, κόστη service κ.λπ. Παραλάβαμε το «μικρό» Medley με μόλις 98 χιλιόμετρα στο οδόμετρό του και ήδη έχουμε ξεπεράσει τα 300. Μαζί του θα καλύψουμε στο έπακρο τις αστικές καθημερινές μετακινήσεις μας και παράλληλα θα το χρησιμοποιήσουμε και σε κοντινές αποδράσεις, σε μια προσπάθεια να δούμε πώς θα τα πάει και σε αυτόν τον -ασυνήθιστο για τον χαρακτήρα του- τομέα. Έπεται λοιπόν μια ενδιαφέρουσα συνέχεια, μείνετε συντονισμένοι και μέχρι νεωτέρας μπορείτε να δείτε πλήρεις πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης