Η Piaggio Fast Forward (PFF) είναι ένα προηγμένο ερευνητικό κέντρο για τη μετακίνηση του μέλλοντος με έδρα στις ΗΠΑ. Αποτελεί πνευματικό παιδί του ιταλικού γκρουπ και εφέτος διακρίθηκε στα MITX Awards, έναν από τους σημαντικότερους ετήσιους διαγωνισμούς στην Αμερική στον τομέα τεχνολογίας και καινοτομίας, κερδίζοντας το βραβείο στην κατηγορία Disruptive Genius Company. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Piaggio Fast Forward έλαβε το περιζήτητο βραβείο για τη διάκριση «αντισυμβατικής καινοτόμου σκέψης» σαν πρωτοπόρος στη διερεύνηση νέων συνόρων. Η PFF παρουσίασε τα πρώτα καινοτόμα έργα της GITA και KILO στη Βοστώνη, εφέτος τον Φεβρουάριο. Τα δύο έξυπνα οχήματα έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την παραγωγικότητα της μετακίνησης στα σημερινά αστικά περιβάλλοντα, τα οποία χαρακτηρίζονται από αυξανόμενη πολυπλοκότητα. Παρατηρούν, επικοινωνούν και παρέχουν βοήθεια, με ικανότητα φόρτωσης έως 100 κιλά και ακτίνα 20 χλμ. σε αστικό περιβάλλον. Έχουν την ικανότητα να συνοδεύουν ένα άτομο, να χαρτογραφούν τον περιβάλλοντα χώρο και να ελέγχουν τα κινούμενα αντικείμενα γύρω τους. Η τεχνολογία που διαθέτουν τους δίνει τη δυνατότητα να κινούνται αυτόνομα! 

Η επαναστατική φύση των GITA και KILO έγκειται στην ικανότητά τους να παρέχουν υποστήριξη στους ανθρώπους στις καθημερινές τους μετακινήσεις, επεκτείνοντας την περιορισμένη σε ανθρώπους ικανότητα και δυνατότητα μεταφοράς. Στην πραγματικότητα, η σύλληψή τους βασίζεται σε μία πραγματική πλατφόρμα μετακίνησης, που μπορεί να προσαρμοστεί για να ικανοποιήσει διαφορετικές ανάγκες σε διαφορετικές συνθήκες.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το μέλλον που έχει ήδη έρθει…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης