Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Μέχρι τώρα αν ήθελες να οδηγήσεις τη μοτοσικλέτα της επιλογής σου για να διαπιστώσεις τελικά αν είναι αυτή Η Voge είναι το premium παρακλάδι του κολοσσού Loncinπου θέλεις να αποκτήσεις θα έπρεπε να μένεις στην Αθήνα. Η Voge παρόλα αυτά, μέσω της αντιπροσωπείας της MotoTrend SA σου δίνει τη δυνατότητα να βρεθείς στη σέλα της αγαπημένης σου Voge σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τα τέλη Μαΐου και για έναν μήνα μπορείς να κάνεις ένα test ride σε μοντέλα της Voge σε δέκα πόλεις της Ελλάδας. Οι περιοχές είναι ο Βόλος, το Ηράκλειο, η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα, η Ξάνθη, η Πάτρα, το Ρέθυμνο, η Ρόδος, η Σύρος και τα Χανιά. Τα test rides θα χωριστούν σε δύο group μοτοσικλετών με τα διαθέσιμα μοντέλα να είναι τα 300AC, 300R, 300DS και 500DS.

Τέσσερα μοντέλα της Voge είναι διαθέσιμα για test ride.

Κρήτη, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Ρόδος και πολλές ακόμα πόλεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη συμμετοχή στα test rides θα πρέπει να κλείσετε ραντεβού με το εκάστοτε κατάστημα και η Voge θα φροντίσει να σας ανταμείψει με μια όμορφη εμπειρία οδήγησης. Δώρο με κάθε test ride θα είναι μια μπαλακλάβα με το λογότυπο της Voge.

Επισκεφτείτε την ειδική σελίδα της Voge (Voge Touring Greece)για να μάθετε τον κοντινότερο συνεργάτη της Vοge σε εσάς και κλείστε το test ride σας.

Το 300AC είναι από τα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα της Voge.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι είναι αυτό που κάνει το Voge 300AC να ξεχωρίζει;

Το modern classic της Voge με νέο κινητήρα Euro5

Ώρα για περιπέτεια με το Voge 300DS

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης