Με 600.000 πωλήσεις στα 20 χρόνια ιστορίας του, το Speedfight στην 4η γενιά του ανανεώνεται ριζικά, με μοντέρνα sport σχεδίαση και νέο πιο δυνατό και οικονομικό κινητήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Speedfight 4 125i είναι εξοπλισμένο με το νέο, Euro 4, υγρόψυκτο, injection κινητήρα SmartMotion της Peugeot Scooters, ο οποίος, με τεχνολογίες LFE (Low Friction Efficiency) και ACG (Alternative Current Generator) Management εξασφαλίζει εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (2,1lt/100km) αλλά και μεγαλύτερη ροπή και πιο άμεση απόκριση. Διαθέτει πλήρη LED φωτισμό και οι νέοι προβολείς “Ice Effect” προσδίδουν επιθετική εμφάνιση και συνδυάζονται με LED φως ημέρας στη μάσκα. Ο standard εξοπλισμός περιλαμβάνει σύστημα πέδησης SBC (Synchro Braking Concept), το οποίο κατανέμει συνδυαστικά την ισχύ πέδησης στο εμπρός και το πίσω φρένο, παρέχοντας έτσι μεγαλύτερη ασφάλεια.

Το νέο υδραυλικό πιρούνι και οι νέες ρυθμίσεις του αμορτισέρ προσφέρουν έναν ισορροπημένο συνδυασμό άνεσης και sport συμπεριφοράς. Compact και ελαφρύ, το Speedfight 4 125i θα κινηθεί με ευελιξία μέσα στην κίνηση, εκπληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την αστική αποστολή του. Ο αναβάτης έχει στη διάθεσή του μια σειρά από πρακτικές λύσεις, που κάνουν την καθημερινότητά του πιο εύκολη: αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα για 1 full-face κράνος, γάντζο, θύρα USB, αλλά και ειδική υποδοχή για smartphone στον πίνακα οργάνων. Το νέο Speedfight 4 125i είναι διαθέσιμο στα 2.299€ και σε δύο χρωματισμούς. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης