Την παγκόσμια πρεμιέρα του έκανε στην Έκθεση Mondial de la Moto στο Παρίσι το νέο urban GT scooter της Peugeot και χαρακτηρίζεται από καινοτόμες τεχνολογίες.

Κατασκευασμένο στο εργοστάσιο της Peugeot στο Mandeure της Γαλλίας, το Pulsion 125 είναι το πρώτο scooter της γαλλικής φίρμας που εφαρμόζει το σύστημα συνδεσιμότητας i-Connect (βασισμένο στο σύστημα i-Cockpit των αυτοκινήτων Peugeot).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνοδευόμενο από μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, το i-Connect εμφανίζει στην έγχρωμη TFT οθόνη του πίνακα οργάνων ένα πλήθος πληροφοριών σχετικές με την κυκλοφορία, σύστημα πλοήγησης αλλά και ενημερώσεις για μηνύματα, social media και εισερχόμενες κλήσεις από το κινητό του αναβάτη. Η μοντέρνα sport σχεδίαση του scooter, με αιχμηρές μυώδεις γραμμές, αποπνέει μια δυναμική εικόνα. Τα LED φώτα μπροστά και πίσω, με σχεδιασμό προερχόμενο από τα αυτοκίνητα της εταιρείας, εκφράζουν έντονα την ταυτότητα της Peugeot.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δυναμική εμφάνιση αντανακλά τις επιδόσεις του υγρόψυκτου injection κινητήρα PowerMotion 125cc, με μέγιστη ισχύ 15 hp, μέγιστη ροπή 11,9Nm και πολύ οικονομική κατανάλωση. Τα επίπεδα ασφάλειας είναι ασυναγώνιστα για την κατηγορία, με standard ABS, συνδυασμένη πέδηση, Daytime Running Lights αλλά και το πρωτοποριακό σύστημα αυτόματης ενεργοποίησης προειδοποιητικών φώτων σε απότομο φρενάρισμα.

Ο αναβάτης έχει στη διάθεσή του αποθηκευτικό χώρο για 2 κράνη κάτω από τη σέλα, ενώ καθημερινή ευκολία προσφέρει το Smart Key με λειτουργία “Find-me”, που ανάβει τα φώτα προειδοποίησης για εύκολο εντοπισμό του scooter. Το νέο Pulsion 125 θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις την άνοιξη του 2019. Η «Allure» είναι πιο καλά εξοπλισμένη και διαφοροποιείται από την πιο σπορτίβ «RS» όσον αφορά στην ύπαρξη σχάρας, ψηλότερης ζελατίνας, επένδυσης στο τιμόνι και πίσω φτερού τοποθετημένου στο ψαλίδι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης