Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η KTMμετά την παρουσίαση των νέων μοντέλων της εταιρείας στην «R» μορφή τους, αρχίζει σταδιακά να δίνει στο κοινό και τις… απλές εκδόσεις των μοντέλων της. Σειρά, λοιπόν, είχε το KTM Duke 890 να παρουσιαστεί στη βασική του έκδοση, η οποία αναμένεται να είναι πιο φτηνή σε σχέση με την R έκδοση, αλλά δεν φαίνεται να υπολείπεται σε πολλά σε σχέση με την «ακριβή» έκδοση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παραμένει απολαυστικό το Duke 890 και στη βασική του έκδοση.

Με 115 ίππους και 169 κιλά δεν το λες εύκολα… βασική έκδοση!

Στο διά ταύτα, η νέα KTM Duke 890 έρχεται να αντικαταστήσει την Duke 790 με βασικό χαρακτηριστικό Απλή έκδοση που θα ζήλευαν πολλά… R μοντέλα.τον νέο δικύλινδρο κινητήρα. Το καινούριο μηχανικό σύνολο των 890 κ.εκ. είναι εναρμονισμένο με τις προδιαγραφές Euro5 και είναι ελαφρώς πιο αδύναμο σε σχέση με εκείνο του R. Η ισχύς του είναι 115 ίπποι (σε σχέση με τους 121 ίππους του R) και 92 Nm ροπής, ενώ θα διαθέτει πλούσιο πακέτο ηλεκτρονικών με τέσσερις χαρτογραφήσεις, Rain, Road, Sport και Track.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πλαίσιο παραμένει το ίδιο χωροδικτύωμα με τις αναρτήσεις να είναι της APEX, οι οποίες προέρχονται από την WP, συνεργάτη της KTM. Εκεί που έχουμε μικρή αλλαγή είναι στο βάρος, με το βασικό Duke να ζυγίζει 169 κιλά, τρία κιλά περισσότερα από την έκδοση «R», αλλά το ίδιο βάρος με το 790 Duke. Οπτικά δεν έχουμε πολλές αλλαγές με πιο ορατή εκείνη της θέσης του συνεπιβάτη, ενώ ακόμα και η οθόνη TFT είναι ίδια με του μοντέλου R. Η τιμή της μοτοσικλέτας αναμένεται να είναι χαμηλότερη και πιο προσιτή για το κοινό που θέλει μια εξαιρετική μοτοσικλέτα με απίθανη οδική συμπεριφορά και κορυφαίο επίπεδο διασκέδασης.

Αιχμηρές γραμμές σε ένα πακέτο φτιαγμένο για να διασκεδάσεις...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάτι ετοιμάζει η KTM στις 26 Ιανουαρίου

Καινούρια KTM Duke 125 και 390 για το 2021

Ετοιμάζει και Svartpilen 125 η Husqvarna

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης