Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Επόμενη ομάδα η οποία παρουσιάστηκε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP του 2021 είναι η Ένας έμπειρος και ένας rookie στην Pramac φέτοςδορυφορική ομάδα της Ducati, η Pramac Racing. Η ομάδα φέτος έχει δύο εντελώς νέους αναβάτες στις τάξεις της με τους Johann Zarco και Jorge Martin να συνεχίζουν το πολύ επιτυχημένο έργο των Jack Miller και Pecco Bagnaia του 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε ότι οι Miller και Bagnaia φέτος θα αγωνιστούν στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati, κάτι που σημαίνει πως το έργο των Zarco και Martin θα είναι δύσκολο.

Ένας 23χρονος και ένας 31χρονος θα οδηγήσουν τις μοτοσικλέτες της Pramac Ducati το 2021

Τις περσινές μοτοσικλέτες της Ducati θα χρησιμοποιήσουν το 2021 οι Zarco και Martin

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γάλλος Johann Zarco είναι πλέον από τους έμπειρους αναβάτες στο πρωτάθλημα και πέρυσι έδειξε καλά Την GP20 θα χρησιμοποιήσουν φέτος οι Zarco και Martinστοιχεία με την Ducati της Ensponsorama. Φέτος θέλει να κάνει το επόμενο βήμα και να παλεύει για την πρώτη πεντάδα σε κάθε αγώνα. Από την άλλη ο νεαρός Ισπανός, Jorge Martin προέρχεται από τη μικρότερη κατηγορία Moto2, είναι νέος στο πρωτάθλημα και αυτή θα είναι μια αναγνωριστική χρονιά για εκείνον.

Οι δύο αναβάτες μαζί με την ομάδα της Pramac την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκονται στην πίστα του Κατάρ προκειμένου να ξεκινήσουν τις δοκιμές για το 2021.

Το βίντεο της παρουσίασης της Pramac Racing

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρουσιάστηκε η Repsol Honda MotoGP

Έξι αναβάτες MotoGP στη σέλα της Ducati Panigale V4

Παρουσιάστηκε η ομάδα της Yamaha MotoGP 2021

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης