Φωτογραφίες: CP Productions

Οι αναβάτες της Husqvarna Motul Μichelin Acerbis, αγωνιζόμενοι στην “καυτή” ατμόσφαιρα της πίστας της Μεγαλόπολης, αναδείχθηκαν και πάλι πρωταγωνιστές στις κατηγορίες τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αλέξης Γεωργαντάς έβαλε το όνομά του στον πίνακα με τους Πρωταθλητές του Πανελλήνιου Motocross. Με νικηφόρο σερί αγώνων κατέκτησε μαθηματικά τον τίτλο της ΜΧ2, έναν αγώνα πριν το τέλος του φετινού Πρωταθλήματος. Πάνω στη Husqvarna FC 250 ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί και πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του μαζί με την ομάδα του. Από την πλευρά του, ο Άρης Τσαρνάς εντυπωσίασε με τη μαχητικότητά του και έδειξε πως δικαίως βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση της MX1. Ο Άρης, αφού σημείωσε έναν από τους ταχύτερους χρόνους που έχουν καταγραφεί στην πίστα της Μεγαλόπολης στο προκριματικό σκέλος με τη Husqvarna FC 450, κατέκτησε τη δεύτερη θέση και στα δύο σκέλη του αγώνα.

#21 Αλέξης Γεωργαντάς – Ηusqvarna FC 250: “Στον αγώνα της Μεγαλόπολης ξέραμε πως χρειαζόμασταν δύο καλούς τερματισμούς. Έτσι, χωρίς καθόλου άγχος και με ακόμα δύο νίκες καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τον τίτλο στην MX2, έναν αγώνα πριν κλείσει η χρονιά. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου που με βοήθησε να κατακτήσω το Πρωτάθλημα”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

#91 Άρης Τσαρνάς – Husqvarna FC 450: “Στο A’ σκέλος παρέμεινα κοντά στον πρωτοπόρο, ώσπου έχασα το ρυθμό μου εξαιτίας ενός ντουμπλαρίσματος. Έπρεπε να μη συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο, αφού αντιμετώπισα πρόβλημα στο μπροστινό τροχό. Στο Β΄ σκέλος δεν μπόρεσα να ακολουθήσω εξαιτίας της σκόνης και έμεινα δεύτερος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνολική προσπάθεια και οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου που με στηρίζει”

H Husqvarna Motul Μichelin Acerbis Team ανανεώνει το αγωνιστικό της ραντεβού για τον έβδομο και τελευταίο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 29 και 30 Ιουνίου σε πίστα που …πιθανολογείται ότι θα είναι αυτή στο Λάκκωμα Χαλκιδικής.

ΣΣ. Οι αναφορές που γίνονται στους αγώνες των πρωταθλημάτων Tαχύτητας, ΜΧ και Enduro βασίζονται σε δελτία τύπου των εταιρειών που συμμετέχουν, καθόσον η Ομοσπονδία (ΑΜΟΤΟΕ) συνεχίζει να αδιαφορεί για την ενημέρωση του ειδικού τύπου και ευρύτερα του κοινού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης