Ο δεύτερος αγώνας του εφετινού θεσμού διεξήχθη στο Άργος και η ομάδα της Yamaha κατέκτησε τέσσερις καρό σημαίες και πολλά βάθρα!

Η πανέμορφη πίστα του Άργους έδωσε στους θεατές τη δυνατότητα να απολαύσουν την καθηλωτική οδήγηση των «μπλε» αναβατών από τα περισσότερα σημεία της. Η αδρεναλίνη στα ύψη, ο αγώνας απαιτητικός, γεμάτος θετική ενέργεια και ανταγωνισμό. Όλοι οδήγησαν με σύστημα και αγωνιστικό ήθος -όπως αυτό άλλωστε αρμόζει στην ομάδα- και τα αποτελέσματα ήταν θριαμβευτικά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1ος MX1: Ι. Τουρατζίδης – Συνεχίζει μεθοδικά να οδηγεί το πρωτάθλημα με σωστή διαχείριση των δυνατοτήτων αλλά και του τραυματισμού του!
1ος ΜΧ2: Α. Ανδρέου – 1η χρονιά στην κατηγορία, 1η νίκη στη δεύτερη μόλις συμμετοχή του!
1ος ΜΧ2Τ: Α. Σάγμαλης – Εντυπωσιάζει και βρίσκεται πολύ ψηλά και στη ΜΧ2!
2ος ΜΧ85: Ν. Κανελλόπουλος – Έμπειρη οδήγηση από ένα ώριμο παιδί!  
1ος ΜΧ65: Σ. Φωτάκης – Με άνεση στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δημήτρης Κοντολέτας (ΜΧ1) αλλά και ο μικρός Σακελλαρίου (ΜΧ85) μάς τίμησαν με την παρουσία τους, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν σε θέση να οδηγήσουν μετά τον τραυματισμό τους στον προηγούμενο αγώνα! Καλή εμφάνιση για τον Δ. Τουρατζίδη, ο οποίος είχε μια ατυχία στο 1ο σκέλος, και τον Δημήτρη Μπαξεβάνη, που τερμάτισαν στην 7η και στην 9η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία ΜΧ2.

To αγωνιστικό ραντεβού ανανεώθηκε για τη Χαλκίδα, όπου στις 30-31 Μαρτίου θα γίνει ο 3ος αγώνας της χρονιάς.

Σ.Σ. Οι αναφορές που γίνονται στους αγώνες του πρωταθλήματος ΜΧ και Enduro βασίζονται σε δελτία Τύπου των εταιρειών, καθόσον η Αγωνιστική Ομοσπονδία (ΑΜΟΤΟΕ) συνεχίζει να αδιαφορεί για την ενημέρωση του ειδικού Τύπου και ευρύτερα του κοινού..

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης