Σε ένα πολύ απαιτητικό, γεμάτο μονομαχίες και πολλές εκπλήξεις σκηνικό, έλαβε χώρα ο 3ος αγώνας του Π.Π. MΧ στην πίστα της Χαλκίδας.

Παρά το γεγονός τραυματισμών και πτώσεων που έκοβαν την ανάσα, οι αναβάτες της Yamaha απέδειξαν για ακόμα μια φορά τη δύναμη, την αντοχή, το ήθος και την αγάπη για αυτό που κάνουν. Η ανταμοιβή όλης της ομάδας προέκυψε ακόμα μια φορά από τα αποτελέσματά της!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κυριαρχία στην ΜX1: Μεγάλος νικητής ο πρόσφατα εγχειρισμένος Δημήτρης Κοντολέτας, που από το πρώτο σκέλος έκανε ξεκάθαρο ποιος έχει το πάνω χέρι, με το Γιάννη Τουρατζιδη να ανεβαίνει στο 3ο σκαλί του βάθρου οδηγώντας τραυματισμένος, μετά από μια άσχημη πτώση και με πολύ χώμα στα μάτια!

ΜΧ2: Τερματίζοντας 2ος και στα δύο σκέλη του αγώνα, ο Ανδρέας Ανδρέου μετά από έναν καταπληκτικό αγώνα έκλεψε την παράσταση και ανέβηκε στην 3η θέση του βάθρου στο τέλος της ημέρας. Στη συνέχεια και στις 4 επόμενες θέσεις τερμάτισαν, όλοι με Yamaha, οι Δ.Μπάκας, Α.Σάγμαλης, Δ.Τουρατζίδης και Δ.Μπαξεβανης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΜΧ2Τ: 1ος όπως μας έχει συνηθίσει πια ο Αντώνης Σάγμαλης (5ος στην ΜΧ2) πάρα τις πτώσεις που είχε κατά τη διάρκεια του διήμερου. Στις κατηγορίες Junior τα πράγματα ήταν λίγο πιο ξεκάθαρα, με το Σωτήρη Φωτάκη να κερδίζει την ΜΧ65 και στα 2 σκέλη του αγώνα και το Νικόλα Κανελλόπουλο να τερματίζει 3ος στην ΜΧ85 με μία 3η θέση ανά σκέλος. Οι μικροί «μπλε» αναβάτες εντυπωσίασαν τόσο με την οδήγησή τους όσο και με την ωριμότητά τους μέσα και έξω από την πίστα.

Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού στα Τρίκαλα 20-21 Απριλίου.

ΣΣ. Οι αναφορές που γίνονται στους αγώνες του πρωταθλήματος ΜΧ και Enduro βασίζονται σε δελτία τύπου των εταιριών, καθόσον η Αγωνιστική Ομοσπονδία (ΑΜΟΤΟΕ) συνεχίζει να αδιαφορεί για την ενημέρωση του ειδικού τύπου και ευρύτερα του κοινού.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης