Ένας ακόμα συναρπαστικός και ταυτόχρονα άρτια οργανωμένος αγώνας για το Π.Π. ΜΧ διεξήχθη στην πίστα Δουνέικων στον Πύργο Ηλείας από το αθλητικό σωματείο ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. Οι προσπάθειες και των 82 αναβατών που συμμετείχαν αντάμειψαν τους αρκετούς θεατές που βρέθηκαν στην αναβαθμισμένη για φέτος πίστα.

#93 Νίκος Κοσιάβελος – KTM 85 SX

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού MX «παλεύει» να κερδίσει νίκες που θα του επιτρέψουν να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του στην κατηγορία MX 85. O αναβάτης της KTM Motorex Michelin Acerbis Team τερμάτισε και στα δύο σκέλη στο βάθρο των νικητών. Στο Α΄ σκέλος έφερε τo 85 SX στη δεύτερη θέση και στο Β΄ σκέλος είδε τρίτος την καρό σημαία του τερματισμού. Συνολικά ήταν τρίτος στον αγώνα και παρέμεινε πολύ κοντά στην κορυφή. «O αγώνας ήταν πολύ απαιτητικός σε μια πίστα ιδιαίτερα γρήγορη. Έδωσα σκληρές μάχες και στα δύο σκέλη τερματίζοντας στο βάθρο, χάρη στη Ready to Race μοτοσυκλέτα μου και την υποστήριξη της ομάδας. Θα προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο εν όψει του τελευταίου αγώνα για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας.»

#43 Μάριος Κανάκης – KTM 125 SX

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μάριος επέστρεψε δυναμικά μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του σε προπόνηση και μετά από ένα μέτριο αγώνα στα Τρίκαλα έκανε δυναμική επανεμφάνιση στον Πύργο. Πάνω στο 125 SX του κατάφερε να πάρει δυο δεύτερες θέσεις σε κάθε σκέλος και να ανέβει τελικά στη δεύτερη θέση της κατηγορίας του. «Στα Τρίκαλα δεν ήμουν εντελώς έτοιμος μετά τον τραυματισμό μου αλλά στον αγώνα του Πύργου ένιωσα πιο άνετα πάνω στη μοτοσυκλέτα και με την υποστήριξη της ομάδας μου καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που ανέβασε την ψυχολογία μου για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς.»

#37 Φραγκίσκος Ζούνης – KTM 250 SX-F

Πάνω στο 250 SX-F του ο αναβάτης της KTM στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του Πανελλήνιου MX πήρε αρχικά την pole position. Στα δύο σκέλη του αγώνα ο Φραγκίσκος έδωσε σκληρές μάχες, δείχνοντας πως βρίσκεται μέσα στους πρωταγωνιστές της κατηγορίας. Η τέταρτη θέση συνολικά στον αγώνα, ύστερα από δύο τερματισμούς και μια θέση μακριά από το βάθρο, του δίνουν ώθηση για να προσπαθήσει για κάτι ακόμα καλύτερο στον τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον αγώνα που έκανα. Οι επιδόσεις μου ήταν πολύ καλές και αυτό με βοήθησε να κατακτήσω την pole position. Η μοτοσυκλέτα μου με βοήθησε να πρωταγωνιστήσω και στα δύο σκέλη κατακτώντας δύο τέταρτες θέσεις. Επόμενος αγώνας είναι στη Μεγαλόπολη και θα είμαι έτοιμος για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα μιας και είναι η αγαπημένη μου πίστα.»

Η KTM Motorex Michelin Acerbis Team θα επιστρέψει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στον έκτο και τελευταίο γύρο του Π.Π. ΜΧ στη Μεγαλόπολη 8&9 Ιουνίου

ΣΣ. Οι αναφορές που γίνονται στους αγώνες του πρωταθλήματος ΜΧ και Enduro βασίζονται σε δελτία τύπου των εταιριών, καθόσον η Ομοσπονδία (ΑΜΟΤΟΕ) συνεχίζει να αδιαφορεί για την ενημέρωση του ειδικού τύπου και ευρύτερα του κοινού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης