Για τα τέλη Αυγούστου έχει ανακοινωθεί η Πανελλήνια Συγκέντρωση Vespa, η οποία για ακόμη μία χρονιά θα συγκεντρώσει όλους τους φίλους και ιδιοκτήτες του θρυλικού ιταλικού scooter.

Την εκδήλωση αυτήν τη φορά έχει αναλάβει να διοργανώσει η Λέσχη Vespa Club Igoumenitsa και θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 23-26 Αυγούστου 2018 στον χώρο του Camping Δρεπάνου. Όπως κάθε χρόνο, αναμένεται μεγάλη προσέλευση φίλων της Vespa, που είναι είτε μεμονωμένοι, είτε οργανωμένοι σε Vespa Club που υπάρχουν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Παράλληλα, τη συμμετοχή τους έχουν ήδη δηλώσει και φίλοι της Vespa από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Η Πανελλήνια Συγκέντρωση Vespa είναι από τις σημαντικότερες και πολυπληθέστερες ετήσιες εκδηλώσεις που γίνονται στην Ελλάδα και για εφέτος επιλέχθηκε η περιοχή της Θεσπρωτίας και της Ηπείρου γενικότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα περιλαμβάνει πολλές εκδηλώσεις (δείτε και την αντίστοιχη φωτογραφία-ανακοίνωση) όπως συναυλίες, πάρτι, βραβεύσεις συμμετεχόντων, καλλιστεία Vespa, οργανωμένες πορείες, κοντινές διαδρομές κι άλλα πολλά. Στόχος της Πανελλήνιας, πέρα από την πράξη αφοσίωσης στο συγκεκριμένο scooter, είναι να ενισχύσει τους δεσμούς μεταξύ των Vespisti, τη διασκέδασή τους με όχημα τη Βέσπα αλλά και την προβολή του συγκεκριμένου τόπου όπου γίνεται κάθε χρόνο. Γιατί, παράλληλα, πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις του καλοκαιριού που θα πραγματοποιηθούν στον Νομό Θεσπρωτίας και υποστηρίζεται από τοπικούς φορείς και ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα Facebook του Vespa Club Igoumenitsa.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης