Πάμε Μέγαρα με την Extreme Trackdays!

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018, 09:00
Πάμε Μέγαρα με την Extreme Trackdays!
Ύστερά από την ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση του πρώτου Legends Trackdays η EXTREME TRACKDAYS επανέρχεται στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων διοργανώνοντας ημερίδα ελευθέρων δοκιμών για αναβάτες κάθε επιπέδου την Τέταρτη 24 Οκτωβρίου.

Ωράριο: 10.00-18.00
Γραμματειακός - Τεχνικός έλεγχος: 09.00-17.00
Τρεις κατηγορίες: Αρχάριοι-Ενδιάμεσοι-ΠροχωρημένοιΗ διάρκεια παραμονής κάθε κατηγορίας στην πίστα θα είναι 20 λεπτά ανά ώρα.

Η κάθε κατηγορία θα επισκεφτεί την πίστα συνολικά 8 φορές. 

Σημασία θα δοθεί στην κατηγορία των Αρχαρίων, στη διάθεση των οποίων θα υπάρχουν δύο πλοηγοί για επίλυση οδηγικών αποριών και επίβλεψη του τρόπου κίνησής τους. Για τον ίδιο σκοπό θα διεξαχθεί υποχρεωτικό στην παρακολούθησή του σεμινάριο κανόνων ασφαλείας στην πίστα αλλά και βασικών αρχών οδήγησης. 

Ο τεχνικός έλεγχος των μοτοσυκλετών των συμμετεχόντων θα είναι υποχρεωτικός. 

Για όσους δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης ολόσωμων δερμάτινων φορμών, μποτών και γαντιών σε ποικίλα μεγέθη. Σε περίπτωση ακινητοποίησης της μοτοσυκλέτας υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς της στον χώρο επιλογής του συμμετέχοντα. 

Θα υπάρξει πλήρης φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προπαραγγείλουν τις φωτογραφίες τους.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνήστε στα 6972233094, στείλτε email στο sotzaf@techlink.gr ή κατεβάστε την εφαρμογή για συσκευές Android από τη διεύθυνση http://extremetrackdays.gr/app/ και δηλώστε συμμετοχή με το πάτημα ενός κουμπιού. 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018, 09:00