Την περασμένη Κυριακή στην Τσεχία, ο αναβάτης της ομάδας Repsol Honda-Montesa Toni Bou πρόσθεσε ακόμα ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα στο ράφι με τα έπαθλά του. Η δεύτερη θέση στον αγώνα της ημέρας ήταν αρκετή για να εξασφαλίσει ο Ισπανός αναβάτης τον παγκόσμιο τίτλο του TrialGP για το 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με έντεκα πρωταθλήματα outdoor και ισάριθμα indoor, ο Toni Bou είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του αθλήματος για περισσότερο από μία δεκαετία, απλά ξαναγράφοντας την ιστορία του trial. Στον επίπονο αγώνα που έγινε στο Sokolov της Τσεχίας, προτελευταίο της χρονιάς, ο Bou χρειαζόταν μια τέταρτη θέση για να πάρει τον τίτλο, κάτι που πέτυχε τερματίζοντας τελικά δεύτερος. O ομόσταυλός του Jaime Busto είχε έναν αξέχαστο αγώνα, καθώς προηγήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου γύρου. Τελικά, ο πολλά υποσχόμενος 20χρονος Βάσκος αναβάτης κατέκτησε την τρίτη θέση, η οποία του χάρισε αντίστοιχα την τρίτη θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. 

Ο όγδοος και τελευταίος αγώνας της σεζόν θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Arco di Trento της Ιταλίας και εκεί οι αναβάτες της Honda-Montesa θα κυνηγήσουν και πάλι τη νίκη. Μέχρι τότε, δείτε -και θαυμάστε- στο video από κάτω μια ειδική διαδρομή που έκανε ο Bou στον αγώνα της Τσεχίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης