Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Δύο σπουδαίοι αθλητές, είδωλα της Βαρκελώνης και της Καταλονίας, οι Marc Marquez και Ansu Fati Ο Fati είναι 19 χρονών και ήδη έχει δείξει ότι μπορεί να γίνει ο νέος ηγέτης της Barcelona.συναντήθηκαν στην πίστα Montmelo για ένα ιδιαίτερο δείπνο. Με φόντο την Honda RC213V του Ισπανού πολυπρωταθλητή συζήτησαν διάφορα θέματα για τον αθλητισμό σε κορυφαίο επίπεδο, για την πίεση που σηκώνουν στις πλάτες τους και φυσικά για τα όνειρά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις περισσότερες ερωτήσεις τις έκανε ο Marquez θέλοντας να μάθει περισσότερα για το αστέρι της Barcelona. Η ομάδα της Κατανολίας δεν διανύει την καλύτερη δυνατή φάση της έχοντας κακό ξεκίνημα στη σεζόν, παρόλα αυτά ο Fati αναφέρει ότι δεν νιώθει πίεση, παρότι φοράει την βαριά φανέλα με το νούμερο 10.

Το βίντεο της συνάντησης Marquez-Fati.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Fati από τη μεριά του θέλησε να μάθει πως διαχειρίζεται ο Marquez την πίεση. Ο Ισπανός αναβάτης τηςΟ Marc Marquez έχει επιστρέψει από έναν σοβαρό τραυματισμό τον οποίο δείχνει να ξεπερνάει σταδιακά. Honda αναφέρει ότι είναι καλό να συζητάει ο κόσμος για σένα. Σημαίνει ότι είσαι ακόμα ενεργός, είσαι ανταγωνιστικός. Η συνάντηση τελειώνει με τους δύο αθλητές να ανταλλάσουν φανέλες με τις υπογραφές τους, ενώ δεν έλειψαν τα πειράγματα για την μαγειρική…

Ο Marc Marquez ήταν ο μεγάλος νικητής στους δύο τελευταίους αγώνες MotoGP σε Austin και Misano και δείχνει να συνέρχεται από τον σοβαρό του τραυματισμό στο χέρι το 2020. Το προσεχές τριήμερο 5-7 Νοεμβρίου πραγματοποιείται ο προτελευταίος αγώνας της χρονιάς στην Πορτογαλία και ο Ισπανός θα προσπαθήσει να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία στο δεύτερο κομμάτι της χρονιάς.

Στην πίστα Montmelo παρέα με τη Repsol Honda του Marquez.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O σταρ του TikTok, Khaby Lame συναντά τους ήρωες του στο MotoGP

Ο Marc Marquez γίνεται δάσκαλος οδήγησης!

MotoGP Αμερικής: Ισοπεδωτικός ο Marc Mrquez κέρδισε άνετα στο Austin

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης