του Νίκου Βιτσιλάκη

Η τελευταία δικύλινδρη superbike της Ducati ονομάζεται Panigale R 1299 Final Edition και είναι αυτή που θα αποκτηθεί από μόλις 1.299 τυχερούς και πλούσιους αναβάτες..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάθε μοτοσυκλέτα είναι αριθμημένη και όχι τυχαία, το ξέραμε από πέρυσι (δείτε εδώ) και ελπίζαμε ότι δεν θα ισχύσει, δυστυχώς όμως διαψευστήκαμε. Αυτό σημαίνει πως όντως η μπολονέζικη φίρμα έκανε τα λόγια της πράξη και αυτό μεταφράζεται σε οριστικό τέλος εποχής. Η τετρακύλινδρη V4 είναι ο λόγος που στέλνει τις δικύλινδρες Panigale στο χρονοντούλαπο και αν θέλετε να έχετε την τιμή και μοναδικότητα να είστε κάτοχος μιας σπέσιαλ έκδοσης V-2 τότε να η ευκαιρία.

Η Ducati μόλις μας ενημέρωσε πως τα τελευταία κομμάτια αυτής της συλλεκτικής μοτοσυκλέτας είναι καθ’ οδόν για τα καταστήματα των συνεργατών της, συνοδευόμενα φυσικά από πιστοποιητικά αυθεντικότητας, κάτι που σημαίνει πως μάλλον πρέπει να βιαστείτε. Αρκεί να έχετε να διαθέσετε …49.000 ευρώ! Πάντως -και όπως πληροφορηθήκαμε από την αντιπροσωπεία- ήδη ένας τυχερός πατριώτης από τη Β. Ελλάδα απολαμβάνει τα κάλλη της!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στην πίστα του Mugello παρέα με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Chaz Davies 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης