Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο Valentino Rossi ανακοίνωσε πριν από μερικές εβδομάδες ότι σταματάει τους αγώνες μοτοσικλέτας. Ο Μόλις 46 ποδήλατα θα κατασκευαστούν στην έκδοση Limited Edition.θρυλικός αναβάτης MotoGP εδώ και αρκετά χρόνια έχει στήσει τη δική του επιχείρηση με την ονομασία VR46, η οποία ασχολείται με ρουχισμό και αξεσουάρ αναβατών, έχοντας συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες όπως η AGV και η Dainese.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούριο concept του Rossi έχει να κάνει με τα ποδήλατα και συγκεκριμένα με τα ηλεκτρικά ποδήλατα. Η VR46 αποκάλυψε ότι ετοιμάζει ένα νέο ηλεκτρικό mountain bike σε συνεργασία με την MT Distribution.

Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στην EICMA 2021 στο Μιλάνο.

Κορυφαία περιφερειακά και σε έκδοση Limited Edition

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ποδήλατο θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, μια Premium και μια Limited Edition, με την τελευταία να Η έκδοση Limited Edition θα φέρει την υπογραφή του Valentino Rossi!φέρει τα χρώματα και την υπογραφή του ίδιου του Ιταλού αναβάτη. Στο τεχνικό κομμάτι θα έχουμε πολύ προηγμένη τεχνολογία με πλαίσιο από ανθρακονήματα, ασύρματο σύστημα κιβωτίου ταχυτήτων, κορυφαίες ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της Ohlins και ελαστικά Pirelli Scorpion.

Η Bosch θα παρέχει τον ηλεκτροκινητήρα, ενώ τόσο τον κινητήρα όσο και το πλαίσιο θα ελέγχει εγκέφαλος τεχνολογίας Flip Chip. Το ποδήλατο θα έχει τη δυνατότητα αλλαγής στη γεωμετρία του ανάλογα με το έδαφος στο οποίο βρίσκεται, ενώ η μπαταρία θα είναι τοποθετημένη στο κάτω μέρος του πλαισίου για χαμηλότερο κέντρο βάρους. Το νέο ποδήλατο του Valentino Rossi αναμένεται να παρουσιαστεί στην EICMA 2021 στο Μιλάνο τον Νοέμβριο.

Σκληροπυρηνικό το ποδήλατο του "Γιατρού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ποδήλατο της Thok που σχεδίασε ο Aldo Drudi

Μια βραδιά στην Tavullia

Ο Valentino Rossi ανακοίνωσε το τέλος της θρυλικής του καριέρας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης