Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Τα πράγματα θα έλεγε κάποιος ότι δεν πηγαίνουν ιδιαίτερα καλά φέτος για τον Alex Rins. Ο Ισπανός Φήμες θέλουν τον Rins να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Aprilia MotoGP.αναβάτης της Suzuki MotoGP έχει δείξει ότι είναι πολύ γρήγορος αυτή τη χρονιά, ωστόσο εκείνο που τον έχει στοιχειώσει είναι οι πτώσεις, ιδιαίτερα όταν βρίσκεται σε θέσεις βάθρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε λίγο πριν το Grand Prix της Βαρκελώνης, όταν ο Rins σε προπόνηση με ποδήλατο έπεσε και έσπασε το χέρι του, με αποτέλεσμα να χάσει τον αγώνα της πατρίδας του. Έπειτα από επέμβαση στο χέρι, ο Rins παρέμεινε στο σπίτι του προκειμένου να αναρρώσει γρήγορα και να μπορέσει να οδηγήσει ξανά στον επόμενο γύρο του MotoGP.

Αποφασισμένος να επιστρέψει στη σέλα της μοτοσικλέτας του στη Γερμανία ο Rins.

Στην πίστα παρέα με τον Albert Arenas αναβάτη της Moto2

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οδεύοντας προς τον αγώνα της Γερμανίας στην πίστα του Sachsenring, o Rins δοκίμασε το χέρι του Ο Rins έχει μηδέν βαθμούς στους πέντε τελευταίους αγώνες.οδηγώντας σε μια μικρή πίστα της Ανδόρας. Η μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησε ήταν βαμμένη στα χρώματα της Suzuki του, ωστόσο απείχε περίπου 250 ίππους από την GSX-RR που χρησιμοποιεί στο MotoGP.

Με το minibike του έκανε μερικούς γύρους στην πίστα για να επιβεβαιώσει ότι το χέρι του είναι σε καλή κατάσταση. Φυσικά, την τελική απόφαση για το αν θα πάρει μέρος στο Γερμανικό GP θα λάβουν οι γιατροί στην πίστα, αλλά ο Ισπανός δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση.

Το βίντεο που ανέβασε ο Rins στο Instagram:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρομερή νίκη της Suzuki SERT Motul στο Le Mans 24Hours

Ετοιμάζει νέο GSX-R1000 η Suzuki;

Έσπασε το χέρι του ο Alex Rins και χάνει το GP της Βαρκελώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης