Επιμέλεια: Γιαννης Πετρόχειλος

Η αλλαγή του χρόνου βρήκε τον Max Biaggi στην κατοικία του στο Monte Carlo με τον Ιταλό να γιορτάζει λίγο διαφορετικά τον ερχομό του 2021. Στο μπαλκόνι του σπιτιού του, ο Ιταλός 6 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν είχε κάποια γλάστρα ή κάποιο τραπέζι, αλλά ένα ολοκαίνουριο Aprilia Tuono V4 X!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρεσβευτής της Aprilia, ο Max Biaggi συμμετέχει σε όλα τα projects του εργοστασίου.

Φωτιά και βροντή από αυτό το Tuono

Ο πρώην αναβάτης από τη Ρώμη έδωσε ζωή στον κινητήρα του Tuono μόλις άλλαξε η χρονιά και άρχισε να Φοβερός ήχος από το σπάνιο Tuono V4X.μαρσάρει τη μοτοσικλέτα, η οποία έχει απίστευτο ήχο. Η εξάτμιση της Akrapovic άρχισε να βγάζει φωτιές και βροντές (Tuono) αναστατώνοντας όλο το Monte Carlo. Τα πυροτεχνήματα δεν ήρθαν από κάποια πλατεία φέτος στο Μονακό, αλλά από την εξάτμιση του εξωτικού Aprilia του Max Biaggi.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να θυμίσουμε πως το Tuono V4 X είναι μια ειδική έκδοση του γυμνού streetfighter της Aprilia το οποίο έχει δημιουργηθεί από το αγωνιστικό τμήμα της εταιρείας. Η ισχύς του φτάνει τους 221 ίππους, ενώ ζυγίζει μόλις 166 κιλά, κάτι που το κάνει απόλυτο όπλο εντός πίστας. Ο χρωματισμός του είναι αφιερωμένος στον περίφημο αγώνα Bol dÓr, ενώ μόλις 30 μοτοσικλέτες κατασκευάστηκαν.

Το post του Biaggi στο Twitter

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Aprilia Tuono V4X: Γυμνή αγωνιστική αλήθεια 221 ίππων

Πρώτες εικόνες του Aprilia Tuono 660

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης