Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το καλοκαιρινό διάλειμμα συνεχίζεται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, ωστόσο οι περισσότεροιΟ Marquez βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας αναβάτες έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις τους. Το πρώτο GP μετά τη διακοπή πραγματοποιείται στις 8 Αυγούστου στην Αυστρία και πλέον οι αναβάτες μετράνε αντίστροφα για να οδηγήσουν ξανά τις αγωνιστικές μοτοσικλέτες τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Marc Marquez, αναβάτης της Repsol Honda, έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του προκειμένου να μπει δυνατά στο δεύτερο κομμάτι του πρωταθλήματος. Πρόσφατα βρέθηκε σε κάποια πίστα της Ισπανίας για προπόνηση με μοτοσικλέτα δείχνοντας ένα μικρό μέρος του απίθανου ταλέντου του σε ότι και αν οδηγεί.

Η νίκη στο Sachsenring ήταν το καλύτερο φάρμακο για τον Ισπανό.

Στις 8 Αυγούστου επιστρέφει ο Marquez στη δράση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βρέθηκε στη σέλα ενός Honda CBR600RR και άρχισε να γυρίζει σε γρήγορους ρυθμούς δείχνοντας να Στόχος του στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν είναι να σταθεροποιηθεί στο βάθροβρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Marquez θέλει να επιστρέψει όσο πιο δυνατός γίνεται στο MotoGP και να διεκδικήσει ξανά νίκες όπως έκανε στη Γερμανία φέτος.

Το 2021 ξεκίνησε συντηρητικά το πρωτάθλημα με τον Ισπανό να θέλει να μη ρισκάρει κάτι μετά τον τραυματισμό του. Όσο περνούσε ο καιρός όμως ο Marquez έβρισκε τη φόρμα του με αποκορύφωμα το Sachsenring που κατάφερε να κερδίσει. Πλέον ο Ισπανός πολυπρωταθλητής έχει ξεκουραστεί, το χέρι του είναι σε καλύτερη κατάσταση και αναμένουμε να εμφανιστεί πολύ δυνατός στην Αυστρία σε δύο εβδομάδες.

Παρακολουθείστε τον Marquez στη σέλα του CBR600RR.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακυρώθηκε και το MotoGP της Ταϊλάνδης

Η Honda RC213V του Marquez πάει διακοπές

Τι λένε οι αντίπαλοι του Marc Marquez για τη νίκη στη Γερμανία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης