Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο Marc Marquez δεν έχει αφήσει όχημα για όχημα που να μην το έχει οδηγήσει τον τελευταίο μήνα στο Η τελευταία φορά που οδήγησε ο Marquez τη Honda RC213V ήταν το 2021 στο Misano όταν κέρδισε τον αγώνα.πλαίσιο της προετοιμασίας του για το 2022. Ο Ισπανός είχε την ευκαιρία να κάνει δοκιμές με motocross, οδήγησε στο Portimao την Honda RC213V-S, έκανε track day στην πίστα του Aragon με μια Honda CBR600RR και δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει και μερικούς γύρους με ένα αγωνιστικό καρτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πίστα Vendrell της Ισπανίας, ο Marquez μαζί με τον αδερφό του Alex οργάνωσαν μια ημέρα οδήγησης καρτ με τη βοήθεια της CRG. Τα δύο αδέρφια έχουν ειδική συμφωνία με την κορυφαία εταιρεία κατασκευής καρτ, την CRG, και τον επίσημο αντιπρόσωπο της Ισπανίας Carlos Gil και τους δόθηκε η δυνατότητα να οδηγήσουν το κορυφαίο KZ της φίρμας. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι ο Marc Marquez κινήθηκε εξαιρετικά γρήγορα ακόμα και με το τετράχρονο αγωνιστικό καρτ.

Ότι και αν οδηγήσει θα το πάει γρήγορα ο ταλαντούχος Ισπανός.

Η όραση του Marquez έχει επιστρέψει στο 100%

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αναβάτης της Repsol Honda συνεχίζει εντατικά την προετοιμασία του και την αξιολόγηση της όρασής του.Άναψε το πράσινο φως για τη συμμετοχή του Ισπανού στις πρώτες δοκιμές του 2022. Πρόσφατα επισκέφτηκε τον γιατρό του, ο οποίος είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την εξέλιξη της υγείας του. Το πρόβλημα διπλωπίας που αντιμετώπισε έχει ξεπεραστεί πλήρως και πλέον είναι έτοιμος να οδηγήσει ξανά ανεπηρέαστος την αγωνιστική MotoGP μοτοσικλέτα του.

Ο Ισπανός θα ταξιδέψει κανονικά στη Μαλαισία την επόμενη εβδομάδα για τις πρώτες δοκιμές του 2022 στην πίστα της Sepang. Μετά από μία εβδομάδα θα βρεθεί στην Ινδονησία για ακόμα ένα τριήμερο δοκιμών στην ολοκαίνουργια πίστα Mandalika, ενώ στη συνέχεια θα έχουμε τις τελευταίες δοκιμές στην πίστα του Κατάρ πριν την έναρξη της χρονιάς τον Μάρτιο.

Παρακολουθήστε τον Marquez θα «στύβει» το καρτ της CRG.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιταχύνει την προετοιμασία του ο Marquez

Πράσινο φως στον Marquez να οδηγήσει ξανά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης