Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ένα από τα σημαντικότερα νέα στο χώρο του MotoGP ανακοινώθηκε σήμερα Σάββατο, καθώς ο Marc Τέσσερις μήνες μετά την τελευταία επέμβαση ο Marquez επιστρέφει!Marquez επιστρέφει στην αγωνιστική δράση. Ο Ισπανός επισκέφτηκε τους γιατρούς για την καθιερωμένη εξέταση και εκείνοι του άναψαν το πράσινο φως να επιστρέψει στη σέλα της μοτοσικλέτας του στον επόμενο αγώνα MotoGP.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα από σχεδόν 9 μήνες, τρεις επεμβάσεις στο χέρι και αμέτρητες ώρες αποθεραπείας, ο 6 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP θα οδηγήσει ξανά τη RC213V της Repsol Honda στην πίστα του Portimao την επόμενη εβδομάδα και θα μπει ξανά σε αγωνιστικό ρυθμό.

Το χαμόγελο επέστρεψε στο πρόσωπο του πολυπρωταθλητή Marc Marquez

Οι γιατροί τόνισαν ότι πλέον το χέρι είναι σε εξαιρετική κατάσταση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος ο Ισπανός έγραψε ενθουσιασμένος στο Twitter: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Επισκέφτηκα τους Την Κυριακή 18 Απριλίου θα δούμε ξανά αγώνα MotoGP με το #93 στην πίσταγιατρούς χθες και μου άναψαν το πράσινο φως να επιστρέψω στους αγώνες. Ήταν δύσκολοι οι προηγούμενοι 9 μήνες, με στιγμές αμφισβήτησης και αβεβαιότητας και τώρα θα ευχαριστηθώ το πάθος μου πάλι. Τα λέμε στο Portimao την επόμενη εβδομάδα!».

Οι γιατροί που εξέτασαν τον Marquez διαπίστωσαν ότι το κόκκαλο στο χέρι έχει βελτιωθεί θεαματικά και είναι έτοιμος να επιστρέψει στους αγώνες φυσικά παίρνοντας το λογικό ρίσκο που έχει η συγκεκριμένη αθλητική δραστηριότητα.

Ανυπομονούμε λοιπόν να δούμε τον Marquez την επόμενη Παρασκευή στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές να κάνει τους πρώτους γύρους στη σέλα της Honda του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Marquez χάνει τους δύο πρώτους αγώνες της χρονιάς

Επιστροφή του Marc Marquez στις πίστες

Ανακαλύπτουμε το μεγαλείο της απλότητας στη Honda CBR650R

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης